Sadettin Saran: Süper Lig Yayın Haklarını Almak İstiyoruz

12.03.2021 - 11:27

Sadettin Saran: Süper Lig Yayın Haklarını Almak İstiyoruz

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Uçankuş TV’de Gökhan Taşkın’ın sorularını yanıtladı. Süper Lig yayın haklarını almak istediklerini belirten Saran, yurt dışında iki yeni spor kanalı açacaklarının da müjdesini verdi.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, geçtiğimiz günlerde Uçankuş TV’de Gökhan Taşkın’ın konuğu oldu. Kişisel hayatından iş hayatına birçok soruya şeffaf bir şekilde yanıt veren Saran, Süper Lig yayın haklarını da alma niyetleri olduğunu vurguladı. Birçok ülkenin futbol çekimlerini yaptıklarını belirten Sadettin Saran, yurt dışında da iki spor kanalı açacaklarının müjdesini verdi. Sadettin Saran ayrıca, S Sport Plus’ın gelişimine de değindi. 

Premier Lig, Bundesliga, La Liga, Portekiz Liga NOS, NBA, Formula 1, UFC, NCAA, NFL, CEV Şampiyonlar Ligi ve daha birçok organizasyonu ekranlara taşıyan S Sport Plus’a üye olmak için buraya tıklayın.

Niyetimiz Var

Gökhan Taşkın’ın Süper Lig yayın hakları ile ilgili sorusuna şeffaf bir şekilde yanıt veren Sadettin Saran, şartnameye bakacaklarını ve uygun görmeleri durumunda yayın haklarını almak istediklerini belirtti. Hem çekim hem de içerik işinde olduklarını dile getiren Saran’ın açıklamasında öne çıkan kısımlar şu şekilde:

Biz hem çekim, hem içerik işinde varız. Türkiye dahil birkaç tane ülkenin futbol çekimlerini de yapıyoruz. Bizim dolaylı ve direkt ilgili olduğumuz bir alan bu. Şartnameyi alacağız, inceleyeceğiz ve değerlendireceğiz. Niyetimiz var. Sonuçta iş insanıyız, illa alacağız diye bir şey yok, şartnameye bakacağız.

S Sport Plus Büyümeye Devam Ediyor

Sadettin Saran, yurt dışında iki spor kanalı açacaklarını da Uçankuş TV izleyenleriyle paylaştı. Bununla birlikte Türkiye’deki ürünlerinden S Sport Plus’ın büyümeye devam ettiğini vurgulayan Saran, platformun pandemi döneminde %400 oranında büyüdüğünü sözlerine ekledi.