La Liga 27’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

12.03.2021 - 09:45

La Liga 27’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 27’nci haftasında D-Smart Youtube kanalından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 13 Mart Cumartesi günü 18.15’teki Real Madrid-Elche mücadelesini şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Her hafta La Liga’dan bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren D-Smart, La Liga’da 27’nci haftanın programını açıkladı. Cumartesi günü 18.15’te başlayacak olan Real Madrid-Elche karşılaşmasını, D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Real Madrid Derbide 1 Puanı Son Dakikalarda Kurtardı

La Liga’da 26’ncı haftanın en kritik mücadelesinde Real Madrid, ezeli rakibi Atletico Madrid’e konuk oldu. Mücadelenin genelinde rakibinden üstün bir oyun ortaya koyan Real Madrid, 1 puanı son dakikalarda Benzema ile bulduğu golle kurtardı.

Alınan bu beraberlikle puan farkının açılmasını engellemeyi başaran Real Madrid, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Atalanta ile karşılaşacak. O maç öncesinde ligde de kazanmak isteyen Real Madrid’de Ramos ve Hazard dışında önemli eksik bulunmuyor.

Elche Kendini Küme Düşme Hattının Üstüne Attı

La Liga’da alt sıralardan kurtulmaya çalışan Elche, geçtiğimiz hafta güçlü Sevilla’yı konuk etti. İlk yarının son derece temposuz geçtiği mücadelede ikinci yarıda özellikle son bölüm nefesleri kesti.

70’inci dakikada Guti ile öne geçen Elche, bu golün 6 dakika sonrasında Guido Carillo ile farkı 2’ye çıkardı. Sevilla, bu dakikadan sonra baskısını arttırsa da Luuk de Jong’un golü Sevilla’nın bu deplasmandan puan çıkarmasına yeterli olmadı. 24 puana yükselen Elche, haftalar sonra kendini küme düşme hattının üzerine taşımayı başardı.

Ligin İlk Yarısında Denge Bozulmadı

Ligin ilk yarısında Elche’de oynanan mücadelede denge bozulmamış ve karşılaşma 1-1 sonuçlanmıştı. Elche’nin bu mücadelede özellikle ikinci yarıda oynadığı oyun takdir toplamıştı. İki ekibin daha önce oynadığı 5 maçın 4’ünde Real Madrid, rakibini mağlup etmeyi başardı.

Şampiyonluk iddiasını devam ettirmek isteyen Real Madrid ile zorlu deplasmanda sürpriz peşinde olan Elche arasındaki bu keyifli müsabakayı, Cumartesi günü 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.