12-13-14 Mart Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

11.03.2021 - 18:43

12-13-14 Mart Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

12, 13 ve 14 Mart tarihlerinde keyifli geçmesi beklenen spor müsabakalarını ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için araştırdık.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü geçtiğimiz haftaların aksine biraz daha eğlenceli bir liste karşımızda. Günün öne çıkan maçları şu şekilde:

17.00 Lazio-Crotone: Geçtiğimiz hafta Ounas’ın inanılmaz performansıyla galip gelen Crotone, üst üste kayıplar yaşayan ve ilk 4 sıra hedefinden biraz uzaklaşan Lazio’ya konuk oluyor. Tempolu geçmesini beklediğimiz bu mücadeleyi, beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.00 Başakşehir-Beşiktaş: Bu sezon hayal kırıklığı yaratan Başakşehir, lider Beşiktaş’ı konuk ediyor. Hafta içi kupada da karşılaşacak iki ekibin mücadelesinin futbol kalitesi olarak beklentileri karşılayıp karşılamayacağı soru işareti. Öte yandan çoğu Süper Lig maçında olduğu gibi bu mücadelenin de gergin geçmesini bekliyoruz. Süper Lig 30’uncu haftasının açılış mücadelesini, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

23.00 Valencia-Fenerbahçe Beko: Üst üste iki deplasmandan galibiyetle dönen Fenerbahçe Beko, bu kez de Valencia’ya konuk oluyor. Valencia play off istiyorsa artık hata yapma lüksü kalmadı. Fenerbahçe Beko da biraz daha yukarılara çıkmak için kazanmak istiyor. Keyifli geçmeye aday bu mücadeleyi, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Son birkaç haftanın belki de en sönük Cumartesi listesi karşımızda. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

15.30 Leeds United-Chelsea: Tuchel takımın başına geçtikten sonra mağlup olmayan Chelsea, son 5 maçın 4’ünü kaybeden Leeds United’a konuk oluyor. Bielsa ve Tuchel gibi iki üst düzey teknik adamın bu keyifli kapışmasını, 15.30’dan itibaren S Sport, S Sport Plus ve İdman TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.00 Marsilya-Brest: İsim olarak epey sönük bir maç gibi görünse de Marsilya’nın Sampaoli’yi göreve getirmesi, ilgiyi bu maça kaydırıyor. Görevdeki ikinci maçından dibe vurmuş bir takımı Sampaoli’nin ayağa kaldırması mümkün değil ama Şili’de oynattığı ve herkesin damağında güzel bir tat bırakan oyunun emareleri görülebilir ki Rennes maçında da bölüm bölüm bunları gördük. Bu sebeple merak uyandıran Marsilya-Brest karşılaşmasını, beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

23.00 Getafe-Atletico Madrid: Futbolda orta sahaların çabuk geçildiği, topun bir anda rakip kalede olduğu mücadeleleri seviyorsanız bu maç sizleri çok memnun etmeyecek. Öte yandan son yıllarda iyi bir grafik çizen Getafe’nin kötü gidişi durdurabilip durduramayacağı, Atletico Madrid’in Chelsea maçı öncesinde nasıl bir oyun ortaya koyacağı gibi soru işaretleri bulunuyor. 23.00’te başlayacak mücadeleyi, Spor Smart ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar, biraz daha keyifli geçmeye aday bir futbol günü. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

17.30 Leipzig-Frankfurt: Leipzig, şampiyonluğa kilitlenmiş vaziyette. Öte yandan Frankfurt’ta son iki haftayı bir kenara bırakırsak ligin en göze hoş gelen oyunlarından birini oynuyor. Onların da hedefi ilk 4’e girip, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi vizesi almak. Bu keyifli ve tempolu geçmesini beklediğimiz mücadeleyi, S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

19.30 Arsenal-Tottenham: İki ekibin de önceliği muhtemelen Avrupa Ligi. Zira ligde ilk 4’e girme şansları epey düşük görünüyor. Diğer yandan tarih boyunca Arsenal ile Tottenham maçları hep üst düzey geçmiştir. Bu maçın da izleyenlere keyif vermesini bekliyoruz. 19.30’da başlayacak olan mücadeleyi S Sport, S Sport Plus ve İdman TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.45 Milan-Napoli: Geçtiğimiz hafta eksiklere rağmen kazanmasını bilen Milan, son 3 maçta 7 puan alarak ilk 4 iddiasını sürdüren Napoli’yi konuk ediyor. Kazanmak zorunda olan iki ekibin bu keyifli kapışmasını, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

Cuma günü beIN Sports Haber ekranlarında 20.30’daki Anadolu Efes-Zalgiris Kaunas karşılaşmasını şifresiz olarak takip edebilirsiniz.

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında bu hafta da Spor Toto 1. Lig maçlarının tamamı futbolseverlerle buluşacak.

TRT Spor 2 ekranlarında ise Cuma günü 15.00’de Bornova Bld-İTÜ mücadelesi şifresiz olarak yayınlanacak. Cumartesi 17.30’daki Tofaş-Beşiktaş ve Pazar 15.15’teki Anadolu Efes-Gaziantep Basket karşılaşmalarını da bu ekranlardan izleyebilirsiniz. 

A Spor ekranlarında Cumartesi günü 17.30’daki Wolfsburg-Schalke mücadelesi, şifresiz olarak yayınlanacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

Real Madrid-Elche: D-Smart Youtube

Belarus Vysshaya Ligi: Belarus Vysshaya Youtube 

Kadınlar Basketbol 1. Ligi: TBF TV

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF TV

Basketbol 2. Ligi: TBF TV

Basketbol 1. Ligi: TBF TV

TVF Erkekler 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 2. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Erkekler 2. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

Buz Hokeyi Süper Ligi: Buz Hokeyi TV Youtube

LoL Şampiyonluk Ligi: LoL Espor Youtube

Hentbol Olimpiyat Elemeleri: IHF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.