2020-21 Euroleague 29’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

10.03.2021 - 16:07

2020-21 Euroleague 29’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’in 29’uncu haftasında yayınlanacak şifresiz mücadele belli oldu. 12 Mart Cuma günü 20.30’daki Anadolu Efes-Zalgiris Kaunas karşılaşmasını, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Her hafta Euroleague heyecanını 1 şifresiz maçla taçlandıran beIN Sports, 29’uncu haftanın programını açıkladı. Cuma günü 20.30’da başlayacak olan Anadolu Efes-Zalgiris Kaunas mücadelesini, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Anadolu Efes 6 Maçtır Kazanıyor

Sezona beklentilerin gerisinde bir başlangıç yapan Anadolu Efes, normal sezonun son bölümünde form tutmayı başardı. Zenit mağlubiyeti sonrasında oynadığı 6 maçı da kazanan Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta da galibiyet serisini sürdürdü.

Çift maç haftasında önce Valencia’yı konuk eden Anadolu Efes, karşılaşmayı 99-83 kazanmayı başardı. Bu maçın 2 gün sonrasında rakip CSKA Moskova’ydı. 100-70 ile rakibini geçen Anadolu Efes, böylece 17 galibiyete yükseldi. Zalgiris Kaunas maçının ardından Salı günü erteleme maçında Maccabi ile karşılaşacak olan Anadolu Efes, iki maçı da kazanarak play off öncesinde yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Zalgiris Kaunas Play Offa Kalmak İstiyor

Lige iyi bir başlangıç yapan ama daha sonrasında üst üste kayıplar yaşayan Zalgiris Kaunas, 15 galibiyetle 9’uncu sırada yer alıyor. Play off hattıyla arasında yalnızca bir galibiyet olan Litvanya temsilcisi, kalan maçları kazanarak kendini play offa atmak istiyor.

Geçtiğimiz hafta önce Asvel ile karşılaşan Zalgiris Kaunas, rakibini geçmeyi başardı. Bu maçın ardından Milano’ya mağlup olan Zalgiris, play off hattına biraz daha yaklaşma fırsatını da bu mağlubiyetle tepmiş oldu.

Ligin İlk Yarısında Gülen Taraf Zalgiris Oldu

Ligin ilk yarısında Litvanya’da oynanan mücadelede Zalgiris Kaunas, temsilcimiz Anadolu Efes’i 89-73 mağlup etmeyi başardı. Oynanan son 5 Euroleague mücadelesinde ise temsilcimiz rakibini 3 kez mağlup etme başarısı gösterdi.

Play off hattını yakından ilgilendiren Anadolu Efes-Zalgiris Kaunas mücadelesini, Cuma günü 20.30’dan itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.