Tivibu Spor 8-14 Mart Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

09.03.2021 - 01:20

Tivibu Spor 8-14 Mart Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Tivibu Spor, Mart ayının ikinci haftasının programını paylaştı. 8-14 Mart arasında tam 3 mücadele, Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Her hafta başta Kadınlar Basketbol Süper Ligi olmak üzere birçok ligden mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyan Tivibu Spor, 8-14 Mart tarihleri arasında şifresiz yayınlayacağı maçları açıkladı. 9 Mart Salı günü 17.00’deki İzmit Bld-Fenerbahçe Öznur Kablo ile Çarşamba günü 15.00’teki Beşiktaş-Kayseri Basket maçları şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarında basketbolseverlerle buluşacak. Bunların yanında Salı günü 22.00’deki Nanterre-Joventut Badalona Eurocup mücadelesini de Tivibu Spor ekranlarından takip edebileceksiniz.

Play Off Öncesi Son Viraj

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 24 Mart’ta oynanacak maçlarla normal sezon sona erecek. Normal sezonda liderliği garantileyen Fenerbahçe, play off yarışındaki İzmit Belediyespor’a konuk oluyor. Önce Fenerbahçe Öznur Kablo’yu, son haftada da OGM Ormanspor’u mağlup etmek zorunda olan İzmit Belediyespor’un, Fenerbahçe önünde neler yapacağının yanıtı Salı, günü 17.00’den itibaren Tivibu Spor ekranlarında verilecek.

Çarşamba günü ise Beşiktaş ile Kayseri Basket kozlarını paylaşacak. Normal sezonun bitimine iki hafta kala herhangi bir iddiası kalmayan Beşiktaş ile Kayseri Basket’in bu kapışmasını, Çarşamba günü 15.00’ten itibaren Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Nanterre En Az 6 Sayı Farkla Kazanmak Zorunda

S Sport ile birlikte Eurocup’ın resmi yayıncısı olan Tivibu Spor, top 16 turunun son haftasında bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getireceğini duyurdu. 

E Grubunda 2 galibiyet 3 mağlubiyetle 3’üncü sırada yer alan Nanterre, 6 ve üzeri bir farkla Joventut Badalona’yı mağlup etmesi durumunda adını bir üst tura yazdıracak. Badalona ise 6 farktan az bir farkla kaybettiği veya maçı kazandığı senaryolarda bir üst tura yükselecek. Birbirleriyle oynadıkları son 3 maçı da ev sahibi ekiplerin kazanmış ve maçların son derece yakın geçmiş olması bu maç özelinde beklentileri daha da arttırıyor.

Eurocup’ta haftanın en ilgi çekici maçlarından biri olan Nanterre-Joventut Badalona karşılaşmasını, Salı günü 22.00’den itibaren Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.