ING Basketbol Süper Ligi 24’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

08.03.2021 - 20:36

ING Basketbol Süper Ligi 24’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde 24’üncü haftanın programı açıklandı. 13 Mart Cumartesi günü 17.30’daki Tofaş-Beşiktaş ve Pazar 15.15’teki Anadolu Efes-Gaziantep Basket maçlarını TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Her hafta ING Basketbol Süper Ligi’nden iki maçı ekranlara getiren TRT Spor 2, haftanın programını basketbolseverlerle paylaştı. Play off yarışını yakından ilgilendiren Tofaş-Beşiktaş mücadelesini, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebileceksiniz. Bu ekranlardan yayınlanacak ikinci mücadele ise Pazar günü 15.15’teki Anadolu Efes-Gaziantep Basket karşılaşması oldu.

Son Saniye Basketleri Haftaya Damga Vurgu

Geçtiğimiz hafta Tofaş, OGM Ormanspor deplasmanındaydı. Son saniyeye önde giren Tofaş, Tu Holloway’in zor pozisyonda attığı basket ile maçı kaybetti. Bu yenilgiyle birlikte 13 galibiyette kalan Tofaş, ligde 4’üncü sırada yer alıyor.

Bir başka son saniye basketi ise akıl almaz işlerin yaşandığı Beşiktaş-Petkim Spor karşılaşmasında basketbolseverlerin karşısına çıktı. Maçın Petkim Spor lehine bittiği düşünüldüğü anda gelen hatalar sonrasında son topa iddiasını koruyarak giren Beşiktaş, James Blackmon’un zor pozisyonda attığı 3 sayılık basketle Petkim Spor’u geçmeyi başardı. 

Ligde 13 galibiyeti bulunan Tofaş ve Beşiktaş’ın bu kritik randevusunu, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Anadolu Efes İlk Mağlubiyetini Aldı

Geçtiğimiz haftanın enteresan sonuçlarından biri de Afyon’da alındı. Ligde 22’de 22 yaparak dikkat çeken Anadolu Efes, Afyon Bld deplasmanında özellikle savunmada konsantrasyon sorunu yaşadı. 3’üncü çeyrekte Larkin’in sakatlanması ve Ergin Ataman’ın da iki teknik faulle ihraç edilmesi sonrasında oyundan daha da düşen Anadolu Efes, ilk mağlubiyetini aldı.

Gaziantep Basket ise geçtiğimiz hafta Fethiye Belediyesi’ni farklı geçmeyi başardı. Ligde 12 galibiyeti bulunan Gaziantep Basket, 8’inci sırada yer alıyor. Güçlü rakibi Anadolu Efes’i mağlup ederek play off hattında kalmak isteyen Gaziantep Basket, oynadığı son 6 maçın 5’ini kazanmayı başardı.

Lider Anadolu Efes ile play off hattında yer alan Gaziantep Basket arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Pazar günü 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.