Bundesliga 25’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

07.03.2021 - 09:37

Bundesliga 25’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga’da 25’inci haftanın programı belli oldu. 13 Mart Cumartesi günü 17.30’da başlayacak olan Wolfsburg-Schalke mücadelesini, A Spor ekranlarından naklen ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Türkiye’nin başarılı spor kanallarından A Spor, Bundesliga heyecanını futbolseverlere ulaştırmaya devam ediyor. 25’inci hafta programını açıklayan A Spor, geçtiğimiz hafta kazanamayan iki ekibin mücadelesini ekranlara getiriyor. Cumartesi günü 17.30’dan itibaren Wolfsburg-Schalke karşılaşmasını, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

9 Maç Aradan Sonra Gelen Mağlubiyet

Bundesliga’nın formda ekiplerinden Wolfsburg, geçtiğimiz hafta Hoffenheim deplasmanına çıktı. Son 9 lig maçında mağlubiyet görmeyen ve son 7 maçında kalesini gole kapatan Wolfsburg, Hoffenheim deplasmanında istediği oyunu ortaya koyamadı.

Hoffenheim karşısında mücadelenin başında geriye düşen Wolfsburg, 23’üncü dakikada golcüsü Weghorst ile beraberliği yakaladı. İlk yarının son dakikalarında Kramaric’in golüne engel olamayan Wolfsburg, ikinci yarıda girdiği pozisyonları gole çeviremeyince 9 maç aradan sonra ligde mağlubiyetle tanıştı.

Schalke İçin Her Maç Final

Geçtiğimiz hafta Mainz’i konuk eden Schalke, mücadeleden 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. 24 haftada sadece 1 kez galip gelebilen ve 10 puan toplayabilen Schalke, kalan maçlarda ufak çaplı bir mucizeye imza atmak zorunda.

Ligin dibine demir atan ve küme düşme hattının üstüyle arasında 11 puan fark bulunan Schalke, kümede kalmak istiyorsa bir galibiyet serisi yakalamak zorunda. En son Ocak ayı başında Hoffenheim’ı mağlup eden Schalke, Wolfsburg deplasmanında kazanarak umutlarını önümüzdeki haftalara taşımak istiyor.

Bu Sezonki 3’üncü Randevu

Ligin ilk yarısında oynanan mücadelede Wolfsburg, rakibini 2-0 ile geçmeyi başarmıştı. Bununla birlikte Almanya Kupası’nda eşleşen iki ekibinin bu randevusunda da 1-0 ile gülen taraf Wolfsburg olmuştu.  25’inci haftada Volkswagen Arena’da oynanacak bu mücadele, iki takımın bu sezonki üçüncü randevusu olacak.

Geçtiğimiz hafta uzun bir aradan sonra mağlubiyet alan Wolfsburg ile ligin dibine demir atan Schalke arasındaki bu karşılaşmayı, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.