Brindisi-Pınar Karşıyaka FIBA Şampiyonlar Ligi Maçı Şifresiz A Spor’da

07.03.2021 - 09:02

Brindisi-Pınar Karşıyaka FIBA Şampiyonlar Ligi Maçı Şifresiz A Spor’da

FIBA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Pınar Karşıyaka’nın İtalya’da Brindisi karşısında vereceği sınav, şifresiz olarak A Spor ekranlarında olacak. Brindisi-Pınar Karşıyaka mücadelesini, 9 Mart Salı günü 22.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde ikinci tur heyecanı geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla başladı. İlk turda gerek Pınar Karşıyaka gerekse Galatasaray’ın maçlarını ekranlara getiren A Spor, ikinci turun ikinci haftasıyla birlikte yayınlarına kaldığı yerden devam ediyor. 

Her hafta FIBA Şampiyonlar Ligi’nden bir mücadeleyi ekranlara getirmesi beklenen A Spor’un ikinci turdaki ilk yayını İtalya’dan olacak. Temsilcimiz Pınar Karşıyaka’nın Brindisi deplasmanındaki mücadelesi, A Spor ekranlarından basketbolseverlerle buluşacak. Brindisi-Pınar Karşıyaka karşılaşmasını, Salı günü 22.30’dan itibaren A Spor’da izleyebilirsiniz.

Brindisi Kayıpla Başladı

İlk turda temsilcilerimizden Darüşşafaka Tekfen ile aynı grupta yer alan Brindisi, grubu Burgos’un ardından ikinci sırada tamamlamış ve adını bir üst tura yazdırmıştı. İkinci turun ilk haftasında Hapoel Holon’u konuk eden Brindisi, sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Holon karşısında maçın genelinde iyi bir oyun ortaya koyan Brindisi, maçın bitimine yaklaşık 20 saniye kala Pnini’nin 3’lüğüne engel olamadı ve mücadeleden mağlubiyetle ayrıldı. Brindisi, ilk maçtaki yenilgiyi temsilcimiz Pınar Karşıyaka karşısında alınacak galibiyetle unutturmak istiyor.

Pınar Karşıyaka Tofaş’ı Geçmeyi Başardı

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Pınar Karşıyaka, ilk maçta Tofaş’ı konuk etti. Büyük bir bölümü dengede geçen mücadelenin son çeyreğinde fark yaratan Pınar Karşıyaka, mücadeleyi 78-70 kazanmasını bildi.

Aynı Basketbol Süper Ligi’nde olduğu gibi FIBA Şampiyonlar Ligi’nde de iddialı olan ve kupanın favorileri arasında gösterilen Pınar Karşıyaka, Brindisi deplasmanından galip ayrılarak 2’de 2 ile ikinci tura başlamak istiyor.

İki Ekip Arasındaki İlk Randevu

İlk turda etkili bir performans gösteren Brindisi ile temsilcimiz Pınar Karşıyaka, daha önce herhangi bir maçta karşı karşıya gelmedi. Bu sezon Darüşşafaka Tekfen ile iki maç yapan Brindisi, temsilcimizi iki maçta da mağlup etmeyi başardı.

İlk maçtaki beklenmedik kayıptan sonra kazanmak zorunda olan Brindisi ile temsilcimiz Pınar Karşıyaka arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Salı günü 22.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.