Şenol Güneş İle Özel Yayın TRT Spor'da

23.02.2021 - 10:22

Şenol Güneş İle Özel Yayın TRT Spor'da

Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, gündeme dair açıklamalarıyla TRT Spor’da. Salı günü(bugün) 15.30’daki “Şenol Güneş ile Özel” programını, TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

TRT Spor, ilgi çekici röportajlarına bir yenisini ekliyor. Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası eleme maçları öncesinde teknik direktör Şenol Güneş, TRT Spor ekranlarına çıkıyor. “Şenol Güneş ile Özel” programını, Salı günü 15.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Duyuruyu İbrahim Kırkayak Yaptı

TRT Spor’un başarılı sunucularından İbrahim Kırkayak, Twitter hesabından özel röportajın duyurusunu yaptı. Salı günü 15.30’da “Şenol Güneş ile Özel” programının yayınlanacağını belirten Kırkayak, şu şekilde devam etti:

Milli Takım Teknik Direktörü Sevgili Şenol Güneş TRT Spor’da..." Şenol Güneş ile Özel"  salı günü 15.30'ta TRT Spor’da...Her şey Milli Takım için...

Mart Ayında 3 Zorlu Mücadele

FIFA 2022 Dünya Kupası Eleme maçları Mart ayının son haftasında başlıyor. Türkiye de bu ayda tam 3 zorlu maça çıkacak. 

24 Mart tarihinde Türkiye’nin rakibi Hollanda olacak. Gruptaki en zorlu maçımıza ilk maçta çıkacak olmamız bir handikap olarak görünse de alınacak bir galibiyet farklı bir hava yakalanmasını sağlayacak. 

Türkiye-Hollanda mücadelesinin tam 3 gün sonrasında ise rakibimiz Norveç olacak. Otoritelere göre grupta ilk 2 sıra için Türkiye’nin en büyük rakibi Hollanda ile birlikte Norveç. Bu mücadelenin ardından yeniden İstanbul’da bir maça çıkacağız. Gruptaki 3’üncü maçımızı Letonya karşısında oynayacağız.

24 Mart’tan 30 Mart’a kadar 3 zorlu maça çıkacak olan Türkiye’de bu maçlar öncesinde teknik direktör Şenol Güneş TRT Spor ekranlarında soruları yanıtlayacak. Önümüzdeki Dünya Kupası eleme maçları, Euro 2020’deki hedefler ve daha birçok konuya değinecek olan Şenol Güneş’in bu keyifli röportajını, Salı günü 15.30’da TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.