ING Basketbol Süper Ligi 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

22.02.2021 - 05:09

ING Basketbol Süper Ligi 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde 22’nci haftanın programı açıklandı. 27 Şubat Cumartesi günü 13.00’teki Bahçeşehir Koleji-Pınar Karşıyaka ve 20.00’deki Tofaş-Galatasaray mücadeleleri, TRT Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Milli maç arası sonrasında ING Basketbol Süper Ligi’nde heyecan devam ediyor. Her hafta iki mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren TRT Spor 2, ING Basketbol Süper Ligi 22’nci haftasının programını açıkladı. Cumartesi günü 13.00’teki Bahçeşehir Koleji-Pınar Karşıyaka ve 20.00’deki Tofaş-Galatasaray karşılaşmalarını, TRT Spor 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Bahçeşehir Koleji Yükselişini Sürdürmek İstiyor

Ara öncesinde iki maçlık galibiyet serisi yakalayan Bahçeşehir Koleji, çıkışını güçlü rakibi Pınar Karşıyaka karşısında da devam ettirmek istiyor. Eurocup’tan elendikten sonra daha dengeli bir takım görüntüsünde olan Bahçeşehir Koleji, ara öncesinde Afyon Belediye’yi deplasmanda mağlup etmeyi başarmıştı.

Pınar Karşıyaka ise yeni bir galibiyet serisine başlamak istiyor. Şubat ayı başında Darüşşafaka’ya mağlup olan Pınar Karşıyaka, milli ara öncesinde Türk Telekom’u mağlup etmeyi başarmıştı.

Play off hattına yaklaşmak isteyen Bahçeşehir Koleji ile ikinci sıradaki yerini korumayı planlayan Pınar Karşıyaka arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi günü 13.00’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Tofaş’ın Amacı İlk 4

Bu sezon inişli çıkışlı bir performans ortaya koyan Tofaş, 21’inci haftada Fenerbahçe Beko’yu mağlup ederek dikkat çekmişti. Ligde 12 galibiyetle 4’üncü sırada yer alan Tofaş, normal sezonu ilk 4’te tamamlayarak play offta ev sahibi olma avantajını elde etmek istiyor.

Galatasaray ise bu sezonu muhtemelen unutmak istiyor. Koç değişikliklerinin de oyunu değiştirmediği Galatasaray’da hedef korkulu rüya görmeden sezonu tamamlamak. Ligin 21’inci haftasında Petkim Spor’a farklı kaybeden Galatasaray, 7 galibiyetle 14’üncü sırada yer alıyor.

İlk 4’teki yerini garanti altına almak isteyen Tofaş ile sezonun başından bu bölümüne kadar hayal kırıklığı yaratan Galatasaray arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 20.00’den itibaren TRT Spor 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.