2020-21 Euroleague 26’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

23.02.2021 - 10:55

2020-21 Euroleague 26’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’de her hafta bir maçı şifresiz olarak ekranlara taşıyan beIN Sports, bu hafta Türk derbisini basketbolseverlerle buluşturuyor. 26 Şubat Cuma günü 20.45’te başlayacak olan Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes karşılaşmasını, beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

Euroleague’de heyecan 26’ncı hafta maçlarıyla devam ediyor. Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan beIN Sports da bu haftanın programını geçtiğimiz saatlerde açıkladı. 26 Şubat Cuma günü 20.45’te başlayacak olan Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes mücadelesini, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko Beklenenden Fazla Zorlandı

Euroleague 25’inci haftasında Alba Berlin’i konuk eden Fenerbahçe Beko, beklenenden daha fazla zorlandı. Alba Berlin’in iyi şut attığı günde son dakikalarda maçı koparmayı başaran Fenerbahçe Beko, ligdeki 15’inci galibiyetini aldı.

Üst üste alınan galibiyetler sonrasında ligde 6’ncı sıraya kadar yükselen Fenerbahçe Beko’da hedefler de bu noktada değişmiş durumda. Sezon başında play off amacıyla kadro kuran Fenerbahçe Beko, alınan galibiyetler sonrasında gözünü daha da yükseklere dikti. 

Anadolu Efes Galibiyet Serisini 3 Maça Çıkardı

Bu sezon Euroleague özelinde istikrar yakalayamayan Anadolu Efes, galibiyet serisini geçtiğimiz hafta 3 maça çıkardı. Zenit’e mağlup olduktan sonra Kızılyıldız ve Barcelona maçlarını kazanan Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta da Olympiakos’u farklı geçmeyi başardı.

Mücadeleye çok kötü bir başlangıç yapan Anadolu Efes, ilk çeyrekte 15 sayı geriye düştü. Diğer 3 çeyrekte toplam 27 sayı yiyen Anadolu Efes, savunma performansıyla fark yarattı ve galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

Ligin İlk Yarısında Gülen Taraf Fenerbahçe Beko Oldu

Euroleague’in ilk yarısında oynanan mücadelede gülen taraf Fenerbahçe Beko olmuştu. Rakibini 80-71 ile geçen Fenerbahçe Beko, ligde oynanan karşılaşmada ise rakibine mağlup olmuştu. Oynanan son 5 resmi maçın 4’ünü Anadolu Efes kazanırken, Fenerbahçe Beko tek galibiyetini Euroleague 2’nci haftasında almıştı.

Euroleague’de haftanın maçı olarak görülen Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes mücadelesini, Cuma günü 20.45’ten itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.