Tivibu Spor'da 22-29 Şubat Arasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Açıklandı

22.02.2021 - 04:55

Tivibu Spor'da 22-29 Şubat Arasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Açıklandı

Başarılı spor kanallarından Tivibu Spor, 22-29 Şubat arasında yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Bu tarihler arasında Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden 3 mücadele, Tivibu Spor’dan basketbolseverlerle buluşacak.

Futbol ve basketboldan birçok organizasyonun yayın hakkını elinde bulunduran Tivibu Spor, her hafta farklı müsabakaları şifresiz olarak sporseverlerle buluşturuyor. Geçtiğimiz haftalarda Belçika, İngiltere, Hollanda, İskoçya gibi ülkelerden futbol maçlarını şifresiz yayınlayan Tivibu Spor, bu hafta Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden 3 maçı şifresiz olarak ekranlara getirecek. 

Tivibu Spor’un şifresiz olarak ekranlara getireceği ilk mücadele bugün 14.00’teki Çankaya Üni-Galatasaray olacak. Kadınlar Basketbol Süper Ligi 22’nci haftasında ise Cumartesi günü 15.15’teki Nesibe Aydın-Beşiktaş ve Pazar 15.15’teki Galatasaray-İzmit Bld karşılaşmaları şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarında olacak.

21’inci ve 22’nci Haftada İki Galatasaray Mücadelesi Şifresiz

21’inci haftanın kapanış gününde Çankaya Üniversitesi ile Galatasaray kozalarını paylaşacak. 14.00’te başlayacak olan bu mücadele, şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından basketbolseverlerle buluşacak.

Tivibu Spor, 22’nci haftada da Galatasaray’ın İzmit Bld ile oynayacağı mücadeleyi ekranlara getirecek. 2’nci sıradaki yerini korumak isteyen Galatasaray’ın play offa katılmayı planlayan İzmit Bld önündeki mücadelesi de Pazar günü 15.15’te Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Nesibe Aydın Formsuz

Tivibu Spor ekranlarından yayınlanacak diğer mücadelede ise Nesibe Aydın ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. 

Lige oldukça iyi başlayan Nesibe Aydın, son dönemde iyi sonuçlar almakta zorlanıyor. Bununla birlikte ligin normal sezonunda ilk 4 dışına çıkmaları çok kolay gözükmüyor. Beşiktaş ise sezonun bu bölümünde iddiasız kaldı. Play off şansı düşük olan siyah beyazlılar, alttaki takımlar sayesinde de korkulu rüya yaşamayacağa benziyor.

Son dönemin iki formsuz ekibinin bu karşılaşmasını, Cumartesi günü 15.15’ten itibaren Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Önümüzdeki Haftalarda Farklı Organizasyonların Şifresiz Yayınlanması Bekleniyor

İki haftadır Kadınlar Basketbol Süper Ligi dışında hiçbir organizasyondan şifresiz maç yayınlamayan Tivibu Spor'un, önümüzdeki hafta ile birlikte farklı organizasyonları ekranlara getirmesi bekleniyor. Önümüzdeki dönemde FIBA Şampiyonlar Ligi, Belçika Pro Lig, İskoçya Premier Ligi gibi liglerden maçların şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından yayınlanacağı tahmin ediliyor.