Bundesliga 23’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

20.02.2021 - 23:04

Bundesliga 23’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Her hafta Bundesliga’dan 1 maçı şifresiz olarak ekranlara getiren A Spor, haftanın şifresiz maçını açıkladı. 27 Şubat Cumartesi günü 17.30’da başlayacak olan Borussia Dortmund-Arminia Bielefeld mücadelesini, A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bundesliga yayıncısı S Sport ile anlaşan ve her hafta bir mücadeleyi ekranlara getiren A Spor, 23’üncü haftanın programını açıkladı. Birkaç haftadır Şampiyonlar Ligi yarışındaki ekiplerin maçlarını ekranlara getiren A Spor, bu hafta da geleneği bozmadı. Cumartesi günü 17.30’daki Borussia Dortmund-Arminia Bielefeld mücadelesini, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Sevilla ve Schalke Galibiyetleri Dortmund’u Kendine Getirdi

Sezon başından bu yana istikrarlı bir performans sergileyemeyen Borussia Dortmund, ligde şampiyonluk yarışından geri kaldı. Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için mücadele eden Dortmund, üst üste aldığı iki galibiyetle kendine geldi. Dortmund, ilk olarak Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla’yı deplasmanda 3-2 geçmeyi başardı. Hafta sonu ise derbide Schalke’yi 4-0’la geçerek ligde 2 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştılar.

Schalke karşısında maçın başından sonuna üstün bir oyun ortaya koyan Dortmund, ilk yarının son dakikalarında bulduğu iki golle ikinci yarıya rahat çıktı. İkinci yarıda da kontrolü elinde bulunduran Dortmund, mücadeleyi 4-0 kazanarak tekrar Şampiyonlar Ligi hattına yaklaştı.

Bielefeld Wolfsburg’a Diş Geçiremedi

Ligin izlemesi keyifli ekiplerinden Bielefeld, geçtiğimiz hafta Wolfsburg’u konuk etti. Bayern Münih deplasmanından beraberlikle döndükten sonra Wolfsburg karşısında ne yapacağı merak edilen Bielefeld, güçlü rakibine diş geçiremedi.

Mücadeleyi 3-0 kaybeden Bielefeld, ligde 18 puanla 16’ncı sırada yer alıyor. Son 4 maçta sadece 1 puan alabilen Bielefeld, Dortmund karşısında kötü gidişe dur demek istiyor.

İlk Yarıdaki Maçı Dortmund 2-0 ile Geçti

Ligin ilk yarısında oynanan mücadelede rakibine ciddi sorunlar çıkaran Bielefeld, Hummels’in 2 golüne engel olamamış ve sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. İki ekibin oynadığı son 5 resmi maçta 2 beraberlik çıkarken, kalan 3 maçı Dortmund kazandı.

Şampiyonlar Ligi hattına biraz daha yaklaşmak isteyen Dortmund ile alt sıralardan kurtulmaya çalışan Bielefeld arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.