Spor Gecesi Bundan Böyle Youtube’dan Yayınlanacak

20.02.2021 - 16:38

Spor Gecesi Bundan Böyle Youtube’dan Yayınlanacak

360 TV’nin sevilen programlarından Spor Gecesi, bundan böyle Youtube’da kendi kanalından izleyenleriyle buluşacak. Sevilen program, Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli’nin 360 TV’den ayrılması sonrasında Youtube’da Spor Gecesi Digital kanalından hız kesmeden yayınlarına devam edecek.

Futbolseverlerin ilgiyle takip ettiği Spor Gecesi programı, 360 TV’deki yayın hayatına son verdi. Kanalın programı noktalama kararı sonrasında programın sunucuları Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli de Spor Gecesi’ni dijital mecraya taşımaya karar verdi. Bundan böyle Spor Gecesi, Youtube’dan futbolseverlerle buluşacak. 

Her Maçın Sonu ve Devre Arasında Canlı Yayınlar Yapılacağı Açıklanmıştı

360 TV’nin Spor Gecesi programını sonlandırmaya karar vermesinden önce Youtube kanalının aktif kullanılmasına karar verilmişti. Haluk Yürekli, bu konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Sizlerden gelen istek üzerine Youtube’u etkili kullanmaya karar verdik! Korkmadan! Artık http://youtube.com/sporgecesidigital Hesabından sizlerle birlikte olacağız.  Çalışmalar yapılıyor. Her maçın devre arası, maç sonu canlı yayınlarla sizlerle olacağız! Abone olun.

Bu açıklamanın yaklaşık 2 gün sonrasında ise Haluk Yürekli, 360 TV’den ayrıldıklarını açıkladı ve şu paylaşımı yaptı:

Sevgili Spor Gecesi360 ailesi ve izleyenleri, 360 TV ile olan serüvenimizin sonuna geldik. Bu yolculukta hep yanımızda olan Oğuz Altuğ Demirel’e ve TürkMedya’ya teşekkür ederiz. Gökhan Dinç ile bundan sonraki planlamamızı yakında paylaşacağız.

Biz Kovulduk Diye Halay Çeken İnsanlar Var

Gökhan Dinç ile Haluk Yürekli’nin Youtube’daki ilk programında ayrılık sürecine de değinildi. Konuyla ilgili Haluk Yürekli’nin yaptığı açıklamalar şu şekildeydi:

Bizi sevenler neden sevdi? Çok dürüstçe, hesap kitap yapmadan inandığımız şeyleri söyledik. Zaman zaman bunu Galatasaray’ın lehine aleyhine, Beşiktaş’ın lehine aleyhine, Fenerbahçe’nin lehine aleyhine dile getirdik. Son dönemde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili söylediklerimiz çok dikkat çekti çünkü medyada çoğu insan bunu söyleyemedi. Bunu söyleyemediği için çok yalnız kaldık biz bu anlamda.

Biz, 360 TV’den kovulduk diye halay çeken insanlar var. Rızk Allah’tandır arkadaşlar. Para kazanmak herkes için çok değerlidir ama onurunla para kazanmak her şeyden daha değerlidir. Bugüne kadar hep bildiğim, inandığım işi yaparak para kazandım. Yanlışlarım tabi ki olmuştur ama şunu bir kez daha söyleyeyim kimseden korkmam, kimseden çekinmem, söyleyeceğimden de geri durmam. Bundan sonra da beni bu çizgimden Allah’ın kulu ayıramaz.