Nazlı Canyurt beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı

20.02.2021 - 01:48

Nazlı Canyurt beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı 

beIN Sports’un başarılı sunucularından Nazlı Canyurt, beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. Kararını çok önceden verdiğini belirten Canyurt, bundan böyle beIN Sports ekranlarında olmayacak.

Haftalar önce Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın için “X hoca” ifadesini kullanan ve bu yüzden tepki gören Nazlı Canyurt, beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. Bu ayrılığa daha önce karar verdiğini dile getiren Canyurt, tepki aldıktan sonra görevi bırakmanın doğru olmayacağını ve bu yüzden de kararı ertelediğini belirtti. 

Mesleğime Veda Ediyorum

Kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamayla beIN Sports ekranlarına veda eden Nazlı Canyurt, mesleği de bıraktığını belirtti. Nazlı Canyurt’un veda açıklaması şu şekildeydi:

10 yıl önce sunuculuğunun başında, heyecanlı, hevesli ve futbolu çok seven bir genç olarak girdim kapıdan. Büyüdüm, geliştim, olgunlaştım. Sadece çok çalışarak, senelerce, böylesi erkek egemen bir sektörün en prestijli programlarına imza attım. Her gün yeni bir şey öğrendim.

Ve şairin dediği gibi

‘Ustalaştık bir daha 

taş kırmakta,

dostu düşmandan ayırmakta…'

Aslında uzun zaman önce karar vermiştim ancak yaşadığım ve çoğunuzun bildiği bir olay (o da başka bir zamanın ve mecranın konusu) sebebiyle bunu erteledim.

Çünkü sormadan, araştırmadan, öğrenmeden algılara kapılıp insanları işlerinden edebileceğine inanmak; rüzgara göre yön değiştiren, hep güçlüden yana olan, sosyal medyayı arkasına almış ‘ağabeyleri’ daha da kuvvetlendirecek ve tıpkı sizler gibi ailesini geçindirmek için çok çalışmak mecburiyetinde olan iş arkadaşlarımı zor durumda bırakıp, hırpalayacaktı.

Şimdi ‘biraz daha ertele’ dediğim kararı hayata geçirmenin zamanı geldi.

Çünkü artık üzerinde sadece her hafta tazelenen çiçekler olan, canım Emre Gönlüşen’in hemen yan tarafımdaki masasına gözüm çok daha fazla takılır oldu.

Çünkü artık hayatımı sezonlara göre değil, mevsimlere göre yaşamak ve her şeyden önemlisi çocuk yaştan beri büyük bir tutkuyla peşinden koştuğum futbolu yeniden sevebilmek istiyorum.

15 senedir dişimle, tırnağımla, gerçek dostlarımdan başka kimsenin desteğini almadan, doğru bildiğimle, bir kadına en yakışan şekilde sürdürdüğüm mesleğime ve beIN Sports ekranlarına veda ediyorum. 

Yeni hayatıma bambaşka heyecanları yanıma katarak devam edeceğim. Hoşça kalın.