19-20-21 Şubat Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

18.02.2021 - 22:07

19-20-21 Şubat Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Basketbol, tenis ve futbolda birçok önemli müsabakanın oynanacağı 19, 20 ve 21 Şubat tarihlerinin öne çıkan karşılaşmalarını ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü NBA ile güne başlıyor ve Süper Lig ile günü bitiriyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

06.00 LA Lakers-Brooklyn Nets: Normal sezonda merakla beklenen maçların sayısı bir hayli az oluyor. Lakers-Brooklyn mücadelesi ise merakla beklenen karşılaşmalardan biri. Davis’in yokluğunda LeBron’un neler yapacağı, süper 3’lü kuran Brooklyn’in sert savunma karşısındaki performansı merak ediliyor. Durant’in ve Davis’in oynamayacak olmaları ise maçın tek olumsuz özelliği. Bu keyifli karşılaşmayı, S Sport ve S Sport Plus platformlarından takip edebilirsiniz.

11.30 Daniil Medvedev-Stefanos Tsitsipas: Günün en keyifli mücadelelerinden biri sabah saatlerinde oynanacak. Daniil Medvedev ile Stefanos Tsitsipas final için karşı karşıya gelecek. Çeyrek finalde yakın arkadaşı Rublev’i aynı US Open’da olduğu gibi rahat geçen Medvedev, Nadal karşısında inanılmaz bir geri dönüşe imza atan Tsitsipas ile AUS Open finaline yükselmek için kapışacak. Bu keyifli mücadeleyi, Eurosport 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.00 Başakşehir-Trabzonspor: Günün keyifli geçmeye aday mücadelelerinden biri de Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanacak. Aykut Kocaman takımın başına geçtikten sonra da kötü gidişi durduramayan Başakşehir, formda Trabzonspor’u konuk ediyor. beIN Sports HD 1 ekranlarında yayınlanacak mücadelenin başlama saati 19.00.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününe AUS Open Kadınlar finaliyle başlıyoruz. Sonrasında basketbola dümeni kırıyor ve derbiyle günü bitiriyoruz. 

11.30 Naomi Osaka-Jennifer Brady: Avustralya Açık kadınlar finaliyle güne başlamak sporseverleri pişman etmeyecektir. Muguruza mücadelesi dışında zorlanmayan Osaka, her geçen gün üzerine koyan Brady ile karşılaşıyor. Bu dev finali Eurosport 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

17.00 Türkiye-İsveç: Mücadelenin kaliteli olup olmaması tartışma konusu ama eğer kaybedersek Eurobasket’e katılamıyoruz. Üstelik turnuva 24 takıma çıkarılmışken böyle bir sonuç inanılmaz hayal kırıklığı olacak. 17.00’de başlayacak bu stresli mücadeleyi, NTV ekranlarından izleyebilirsiniz.

20.30 Liverpool-Everton: Haftanın en eğlenceli geçmeye aday maçlarından biri Anfield’da oynanacak. Ozan Kabak’ın formasını giydiği Liverpool, derbide Everton’ı konuk ediyor. Artık ligden kopma noktasına gelen ve muhtemelen amacı ilk 4’e girmek olarak değiştiren Liverpool, derbiden galibiyet çıkarma peşinde. Bu keyifli mücadelenin adresi ise S Sport, S Sport Plus ve İdman TV şeklinde.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü seçim yapmanın son derece zor olduğu bir gün. Bu zorlayıcı günde öne çıkan karşılaşmalar şu şekilde:

11.30 Avustralya Açık Erkekler Finali: Spor dolu güne harika bir karşılaşmayla başlamak oldukça mantıklı olacaktır. Bu yazıyı yazdığımızda henüz finalin adı belli değildi ama hangi isimler finale çıkarsa çıksın izleyenlerin memnun kalacağını tahmin ediyoruz. Bu dev finali Eurosport 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.

17.00 Milan-Inter: Ligdeki sıralamaları, kupa maçında Ibrahimovic ve Lukaku’nun kavgası ve yıllar süren rekabet, listeye bu maçı alırken zorlanmamamızı sağladı. Geçtiğimiz hafta liderliği alan ve bunu korumak isteyen Inter ile Spezia yenilgisini derbi ile unutturmak isteyen Milan’ın bu dev kapışmasını, beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Flamengo-Internacional: Arsenal-Manchester City ve PSG-Monaco maçları da oldukça ilgi çekici ama rotayı bu seferlik Güney Amerika’ya kırmak bizlere daha mantıklı geldi. Bitime iki hafta kala Internacional 69, takipçisi Flamengo 68 puanda. Internacional kazanırsa şampiyonluğunu ilân edecek. Flamengo’nun kazanması durumunda ise her şey son maça kalacak. İnanılmaz gergin geçmesi beklenen bu mücadeleyi, 22.00’den itibaren Bilyoner TV üzerinden izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

Türkiye’de yine birçok mücadele şifresiz olarak ekranlara gelecek. Haftanın şifresiz yayınlanacak maçları şu şekilde:

TRT Spor 2 ekranlarından Cuma günü 18.00’deki Finalspor-Balıkesir BB TBL mücadelesini şifresiz olarak izleyebileceksiniz. Bu hafta TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi’nde yine birçok mücadele, TRT Spor 2 ekranlarında olacak.

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında bu hafta da TFF 1. Lig maçlarının tamamı futbolseverlerle buluşacak.

beIN Sports Haber, bu hafta Euroleague’den temsilcimiz Fenerbahçe Beko’nun mücadelesini ekranlara getiriyor. Cuma günü 20.45’ten itibaren Fenerbahçe Beko-Alba Berlin karşılaşmasını şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

A Spor ekranlarında Cumartesi günü 17.30’daki Monchengladbach-Mainz mücadelesi şifresiz olarak yayınlanacak.

NTV Basketbol Milli Takımı’mızın Eurobasket elemelerini ekranlara getirmeyi sürdürüyor. Cumartesi 17.00’deki Türkiye-İsveç karşılaşmasını bu ekranlardan izleyebilirsiniz.

Tivibu Spor ise Pazar günü 15.15’teki Elazığ Öİ-OGM Ormanspor karşılaşmasını şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşturacak.

Dijital platformlara baktığımızda bu hafta da birçok müsabakanın şifresiz olarak yayınlanacağını görüyoruz. Bu mücadeleler şu şekilde:

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

Atletico Madrid-Levante: D-Smart Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube

Kadınlar Basketbol 1. Ligi: TBF TV

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF TV

Basketbol 2. Ligi: TBF TV

Basketbol 1. Ligi: TBF TV

LoL Şampiyonluk Ligi: LoLespor Youtube

TVF Erkekler 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 2. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Erkekler 2. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

NBA G-League: NBA G-League Twitch

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.