La Liga 24’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

18.02.2021 - 21:11

La Liga 24’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Her hafta bir maçı şifresiz olarak ekranlara getiren D-Smart, haftanın şifresiz maçını açıkladı. 24’üncü haftada 20 Şubat Cumartesi günü 18.15’te başlayacak olan Atletico Madrid-Levante mücadelesini, D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

La Liga ile yapılan anlaşma sebebiyle her hafta 1 mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren D-Smart, 24’üncü haftanın programını geçtiğimiz saatlerde açıkladı. Son birkaç haftada olduğu gibi Cumartesi 18.15 seansındaki maç, şifresiz olarak yayınlanacak. Atletico Madrid-Levante mücadelesini, şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Covid-19 Atletico Madrid’i Etkiledi

Birkaç hafta önce İspanyol gazetelerinde Atletico Madrid’in şampiyon olduğunu ama bunu kaç puanla gerçekleştireceğini gündeme getiren yazılar çıkmaya başlamıştı. Bununla birlikte Atletico Madrid, son haftalarda sonuç almakta zorlanıyor. Son 3 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik alan Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta Granada deplasmanındaydı.

Covid-19 sebebiyle eksik bir kadro ile mücadele eden Atletico Madrid, 1-0 geriye düştüğü mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı. Son haftalarda beklenmedik bir şekilde savunmada aksayan Atletico Madrid, hafta içi ise erteleme maçında Levente ile 1-1 berabere kaldı.

Son 10 Lig Maçında Sadece 2 Kez Kaybetti

Levante ise ligde beklentileri aşmayı başaran ekiplerden biri. Son 10 maçta sadece 2 kez mağlup olan ve bu süreçte sürpriz galibiyetler de almayı başaran Levante, geçtiğimiz hafta Osasuna’yı konuk etti.

Oyunun genelinde topa sahip olan ve pozisyonlar da üreten Levante, gol yollarında sorunlar yaşadı. 74’üncü dakikada geriye düşen Levante, kalan sürede de pozisyonlara girdi ve 1 de penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Erteleme Maçı 1-1 Sonuçlandı

Ligin ikinci haftasında oynanması gereken Levante-Atletico Madrid mücadelesi, Madrid ekibinin Şampiyonlar Ligi macerası sebebiyle ertelenmişti. Bu hafta içi oynanan mücadele, 1-1 sona erdi. Madrid’de oynanan son 11 lig maçının tamamında rakibini mağlup etmeyi başaran Atletico Madrid, rakibine karşı iç sahadaki tek yenilgisini 2006 yılında Kral Kupası karşılaşmasında almıştı.

Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen Atletico Madrid ile ligin başarılı ekiplerinden Levante arasındaki bu karşılaşmayı, Cumartesi günü 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.