2020-21 Euroleague 25’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

16.02.2021 - 14:58

2020-21 Euroleague 25’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 25’inci haftasında beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 19 Şubat Cuma günü 20.45’ten itibaren Fenerbahçe Beko-Alba Berlin karşılaşmasını beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

Euroleague’de heyecan 1 haftalık aradan sonra 25’inci hafta maçlarıyla devam ediyor. Her hafta 1 karşılaşmayı şifresiz olarak ekranlara getiren beIN Sports Haber de haftanın programını açıkladı. Cuma günü 20.45’te başlayacak olan Fenerbahçe Beko-Alba Berlin mücadelesini, şifresiz olarak beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko Seriyi 10 Maça Çıkarmak İstiyor

Euroleague’de yakalaması çok zor olan bir seriye imza atan Fenerbahçe Beko, Alba Berlin karşısında bu seriyi 10 maça çıkarma peşinde. Ara öncesinde Zenit’i konuk eden sarı lacivertliler, son çeyrekte yapılan savunmayla fark yaratmayı başardı.

Zenit karşısında 4’üncü çeyreğin başında geri düşen Fenerbahçe Beko, ardından yakaladığı 13-0’lık seriyle maçı koparmayı başardı. Euroleague’de 9 maçtır kazanan Fenerbahçe Beko, ligde iddiası her geçen gün azalan Alba Berlin karşısında da galip gelmeyi amaçlıyor.

Almanya Derbisinde Gülen Taraf Bayern Münih

Şubat ayının ilk haftasında Euroleague’de Bayern Münih ile karşılaşan Alba Berlin, enteresan bir maç sonunda rakibine mağlup oldu. Ligde 8 galibiyeti bulunan Alba Berlin, play off için seri yakalamak zorunda.

Ara öncesinde Bayern Münih ile karşılaşan Alba Berlin, normal sürenin son dakikalarında enteresan işlere imza attı. Son saniyelere önde giren Alba Berlin, son saniyede fark 3’ken taktik faul yapmaması sebebiyle eleştirildi. Normal süresi 87-87 sona eren mücadelede uzatmalarda rakibine boyun eğen Alba Berlin, böylece 8 galibiyette kaldı.

Sezonun İlk Maçında Alba Berlin Farklı Galibiyet Aldı

Sezonun ilk yarısında oynanan mücadelede Alba Berlin, temsilcimiz Fenerbahçe Beko’yu 89-63 mağlup etmeyi başardı. Oynanan son 5 karşılaşmada ise Alba Berlin 2, Fenerbahçe Beko 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

Euroleague 25’inci haftasının kritik mücadelelerinden Fenerbahçe Beko-Alba Berlin karşılaşmasını, Cuma günü 20.45’ten itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.