Tivibu Spor Ekranlarında 15-22 Şubat Arasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Açıklandı

15.02.2021 - 20:20

Tivibu Spor Ekranlarında 15-22 Şubat Arasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Açıklandı

Her hafta birçok organizasyondan şifresiz maçlar yayınlayan Tivibu Spor, 15-22 Şubat arasında ekranlara getireceği şifresiz maçları açıkladı. Bu tarihler arasında 4 Kadınlar Basketbol Süper Ligi müsabakası, Tivibu Spor ekranlarında olacak.

İspanya Kral Kupası, Hollanda Eredevise, Belçika Pro League, İskoçya Premier Ligi, İngiltere FA Cup, Basketbol Şampiyonlar Ligi, Eurocup, Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçlarını ekranlara getiren Tivibu Spor, her hafta bu organizasyonlardan birçok mücadeleyi şifresiz olarak yayınlıyor. Başarılı spor kanalı Tivibu Spor, bu haftanın da programını açıkladı.

Şifresiz yayın maratonu 17 Şubat Çarşamba günü 15.00’teki Fenerbahçe Öznur Kablo-Elazığ Öİ maçıyla başlayacak. Bu maçın hemen ardından 17.15’te Galatasaray-Beşiktaş mücadelesi ekranlara gelecek. Kadınlar Basketbol Süper Ligi 21’inci haftasında ise Pazar günü 15.15’teki Elazığı Öİ-OGM Ormanspor ve Pazartesi 14.00’teki Çankaya Üni-Galatasaray maçları, Tivibu Spor’dan şifresiz olarak yayınlanacak. 

20’nci Haftada Derbi Heyecanı

Tivibu Spor’un yayınlayacağı ilk mücadele, namağlup lider olan Fenerbahçe ile play offu zorlamak isteyen Elazığı Öİ arasında oynanacak. Çarşamba günü 15.00’teki bu mücadelenin ardından potada derbi heyecanı yaşanacak.

Lig ikincisi Galatasaray, bu sezon ligde sadece Fenerbahçe maçlarını kaybetti. Beşiktaş ise ligin alt bölümünde kendine yer buldu. Kalan haftalarda play offu zorlamak isteyen Beşiktaş ile şampiyonluk adaylarından Galatasaray arasındaki bu mücadele, Çarşamba 17.15’ten itibaren Tivibu Spor ekranlarında olacak.

21’inci Haftada İki Kritik Mücadele Tivibu Spor’da

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde şifresiz yayınlara ligin 21’inci haftasıyla da devam edilecek. Tivibu Spor ilk olarak 21 Şubat Pazar günü 15.15’teki Elazığ Öİ-OGM Ormanspor karşılaşmasını ekranlara getirecek. 

Tivibu Spor’da haftanın kapanışı ise ligin iddialı iki takımının mücadelesiyle yapılacak. Play off öncesinde yerini sağlamlaştırmak isteyen Çankaya Üni ile ligin en iddialı ekiplerinden Galatasaray arasındaki bu kritik mücadele, Tivibu Spor ekranlarında olacak. 22 Şubat Pazartesi günü 14.00’te başlayacak bu mücadeleyi, şifresiz olarak Tivibu Spor’dan takip edebilirsiniz.