Cem Dizdar TRT Spor Ekranlarına Geri Döndü

15.02.2021 - 15:24

Cem Dizdar TRT Spor Ekranlarına Geri Döndü

Kasım ayında TRT Spor ekranlarına veda eden Cem Dizdar, Spor Manşet programıyla yeniden izleyenlerin karşısına çıktı. Dizdar’ın TRT Spor ekranlarında yayınlanan Futbol Aklı programında da yer alması bekleniyor.

Kasım ayında eski eşine şiddet uyguladığı iddia edilen Cem Dizdar, bu olayın ardından gerçek ortaya çıkana kadar TRT Spor programlarına çıkmayacağını açıklamıştı. Aradan geçen 3 aylık periyot sonrasında Dizdar, bugün Spor Manşet programıyla ekranlara geri döndü. Serkan Yetkin’in sunduğu Spor Manşet programında bundan böyle yeniden Cem Dizdar olacak.

Diğer Programlara da Geri Dönmesi Bekleniyor

Spor Manşet programıyla sporseverlerin karşısına çıkan Cem Dizdar, TRT Spor’da bıraktığı ikinci programa da dahil olacak. Çarşamba günleri 21.00’de ekranlara gelen Futbol Aklı programında Levent Özçelik ve Erdal Hoş’a eşlik edecek olan Dizdar, böylece 3 ay aradan sonra yorumlarını futbolseverlerle paylaşacak.

Cem Dizdar, TRT Spor ile birlikte Sports Digitale Youtube kanalındaki programlarına da 3 ay ara verdiğini açıklamıştı. TRT Spor ekranlarına geri dönen Dizdar’ın Sports Digitale’deki yayınlara da devam etmesi bekleniyor.

Mustafa Sapmaz Cem Dizdar’ın Yerini Almıştı

Kendi isteğiyle TRT Spor’daki programları bırakan Cem Dizdar’ın bu kararına TRT Spor yönetim kurulu da saygı göstermiş ve Cem Dizdar’ın yerine programlara Mustafa Sapmaz’ı dâhil etmişti. Hem Spor Manşet hem de Futbol Aklı programlarında Cem Dizdar’ın yerini alan Mustafa Sapmaz, TRT Spor’daki yorumlarına Cem Dizdar’ın geri dönmesiyle farklı programlarda devam edecek.

Cem Dizdar Kimdir?

Cem Dizdar 1965 yılında Samsun‘da dünyaya gelmiştir. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Matematik eğitimini yarıda bırakmış ve İstanbul Üniversitesi Felsefe bölümünden mezun olmuştur. 

Son yıllarda Serkan Yetkin ile Spor Manşet programına imza atan Dizdar, 14 Kasım 2020’de bu programdan ayrıldığını açıklamıştır. Eski eşine şiddet uyguladığı iddia edilen Dizdar, gerçek ortaya çıkana kadar hiçbir programa katılmayacağını belirtmiştir. 15 Şubat 2020 tarihinde ise TRT Spor ekranlarına geri dönmüştür. Dizdar’ın önümüzdeki dönemde TRT Spor ekranlarında yayınlanan Spor Manşet ve Futbol Aklı programlarında yorumlarını paylaşmaya devam etmesi beklenmektedir.