Bundesliga 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

14.02.2021 - 10:58

Bundesliga 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga 22’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maç açıklandı. 20 Şubat Cumartesi  günü 17.30’da başlayacak olan Monchengladbach-Mainz mücadelesini, şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bundesliga’da heyecan, 22’nci hafta maçlarıyla devam ediyor. Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturan A Spor da bu haftanın programını açıkladı. Şampiyonlar Ligi ve düşme hattını yakından ilgilendiren Gladbach-Mainz karşılaşmasını, A Spor ekranlarından izleyebileceksiniz. Mücadele Cumartesi günü 17.30’da başlayacak. 

Gladbach’ta Öncelik Manchester City Mücadelesi

Şampiyonlar Ligi’nde gruptan mucizevi bir şekilde çıkmayı başaran Gladbach, Mainz karşılaşmasının hemen ardından Manchester City ile karşı karşıya gelecek. Covid-19 önlemleri sebebiyle Macaristan’da oynanacak bu mücadele, Gladbach’ın Mainz karşısında rotasyona gitme ihtimalini arttırıyor.

Ligde de ilk 4 yarışı içinde olan Gladbach, Mainz karşısında 3 puan alarak Şampiyonlar Ligi’ne katılma savaşında rakiplerinin önüne geçmeyi planlıyor.

Mainz 1 Puanı 90’ıncı Dakikada Kurtardı

Devre arası hamleleri sonrasında birçok kişinin havlu atacağını düşündüğü Mainz, geçtiğimiz hafta Leverkusen deplasmanındaydı. Mücadelenin 89’uncu dakikasına 2-0 geriden giren Mainz, 90 ve 90+2’de bulduğu gollerle 1 puanı kurtarmayı başardı. Son iki haftada alınan 4 puanla birlikte tekrar umutlanan Mainz, bir sürpriz de Gladbach’a yapmayı planlıyor.

Transfer döneminin açılmasıyla birlikte oynanan ilk 4 maçta sadece 1 puan alan Mainz, diğer 4 maçta ise 7 puan almayı başardı. 21 haftada sadece 14 puan toplayabilen Mainz’in bu formunu ne kadar daha sürdüreceği merak konusu.

Son 5 Maçın Tamamı Gladbach’ın

Gladbach ile Mainz arasında oynanan son 5 mücadelede Gladbach’ın üstünlüğü dikkat çekiyor. Oynanan son 5 maçı da kazanan Gladbach, bu 5 maçta rakip kalelere tam 14 gol atmayı başardı. Bu 5 maçta atılan 18 gol ise dikkat çekiyor. Mainz’in Gladbach deplasmanındaki son galibiyeti ise 2015 yılında 2-1’lik sonuçla gelmişti.

Şampiyonlar Ligi potasına iyice yaklaşmak isteyen Gladbach ile alt sıralardan kurtulmaya çalışan Mainz arasındaki bu keyifli müsabakayı, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.