Sadettin Saran: “Yeni Süper Lig İhalesinde İddialıyız”

13.02.2021 - 14:44

Sadettin Saran: Yeni Süper Lig İhalesinde İddialıyız

FOX TV’de yayınlanan Çalar Saat programına katılan Sadettin Saran, pandeminin iş dünyasına etkileri hakkında konuştu. S Sport Plus’ın gelişiminden yeni yapılacak Süper Lig ihalesine kadar birçok konuya değinen Saran, ihalede iddialı olduklarını belirtti.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, pandeminin iş dünyasına etkisini konuşmak üzere FOX TV’nin başarılı programı Çalar Saat’e konuk oldu. Pandemi sürecinden büyüyerek çıktıklarını belirten Saran, bu süreçte iki şirket kurduklarını ve Çekya’da bir otel satın aldıklarını dile getirdi. Pandemiye çok hızlı refleks gösterdiklerini söyleyen Saran, ilk dalgayı şirket olarak sorunsuz atlattıklarını açıkladı. S Sport Plus’ın da bu süreçte büyümeye devam ettiğini sözlerine ekleyen Saran, pandemide dijital platformlarda spor içeriğinin ilgi gördüğünü Çalar Saat izleyenleriyle paylaştı. 

Sadettin Saran’ın değindiği konulardan bir diğeri ise yeni Süper Lig ihalesiydi. Bu ihale öncesinde iddialı olduklarını belirten Saran, şartnameyi alacaklarını söyledi.

Süper Lig Yeni Yayın İhalesinde Şartnameyi Alacağız

TFF’nin geçtiğimiz günlerde 2021/22 sezonu sonunda yayın ihalesi yapacağını açıklamasına da değinen Sadettin Saran, bu ihaleye gireceklerini ve ihalede son derece iddialı olduklarını vurguladı. Sadettin Saran’ın konuyla ilgili ifadeleri şu şekildeydi:

TFF Başkanı Süper Lig için yeni ihale yapılacağını söyledi. Bu yayın haklarında son derece iddialıyız. Süper Lig’de yeni yayın ihalesinde şartnameyi alacağız.

Spor Sport Plus %400 Büyüdü

Sadettin Saran, son dönemde dikkat çeken platformlarından S Sport Plus hakkında da konuştu. S Sport Plus’ın her geçen gün biraz daha büyüdüğünü belirten Saran, pandemi sürecinde bu büyümenin %400 oranına ulaştığını açıkladı. Sadettin Saran’ın S Sport Plus ile ilgili yaptığı açıklamalar şu şekildeydi:

Pandemide dijital platformlar bir hayli arttı. Bunun artmasındaki en büyük gücün spor olduğunu fark ettik. S Sport Plus bu dönemde %400 büyüdü. Pandemiyi lehimize çevirdik.

Pandemi sürecinin sonuna da değinen Sadettin Saran, aşı sonrasında yeni bir dünya olacağını ve bu dünyada en güçlü olanın değil, en hızlı adapte olanın kazanacağını sözlerine ekledi.