La Liga 23’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

11.02.2021 - 13:36

La Liga 23’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga’da haftanın şifresiz olarak yayınlanacak maçı açıklandı. 13 Şubat Cumartesi günü 18.15’teki Sevilla-Huesca mücadelesini, şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Haftalardır Cumartesi 18.15’teki La Liga mücadelesini şifresiz olarak yayınlayan D-Smart, Şubat ayının ikinci haftasında geleneği bozmadı. Cumartesi günü 18.15’te başlayacak olan Sevilla-Huesca mücadelesini, şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Sevilla Savunmasıyla Dikkat Çekiyor

Sezon içinde inişler çıkışlar yaşayan Sevilla, son haftalarda bir seri yakalamayı başardı. Son 4 lig maçını da kazanan Sevilla, bu maçlarda sadece 1 gol yedi. Atletico Madrid karşısında mağlup olduktan sonra 4 maçta 12 puan toplayan Sevilla, bu seriyle birlikte tekrar 4’üncü sıraya yerleşti.

Sevilla’nın geçtiğimiz haftaki rakibi Getafe’ydi. Beklenenden daha gergin geçen mücadelede ikinci yarıda goller bulan Sevilla, karşılaşmayı 3-0 kazanarak serisini devam ettirdi. Son 20 resmi maçta sadece 3 kez yenilen Sevilla’da hedef, galibiyet serisini 5 maça çıkarmak.

Huesca’nın İyi Mücadelesi Yetmedi

Geçtiğimiz hafta karşısında eksik bir Real Madrid bulan Huesca, öne geçtiği mücadelede Varane’ın gollerine engel olamayınca mücadeleyi 2-1 kaybetti. Ligin dibinden bir türlü kurtulamayan Huesca, Sevilla deplasmanında sürpriz yapma peşinde.

Bu sezon yalnızca 2 galibiyet alabilen Huesca, 16 puanla ligin dibinde yer alıyor. Düşme hattıyla arasında buna rağmen yalnızca 5 puan bulunan Huesca’da hedef bir seriyle ligin dibinden kurtulmak.

Sevilla Ligin İlk Yarısında Tek Golle Kazandı

Kasım ayında La Liga 11’inci haftasında karşılaşan Sevilla ile Huesca’nın bu mücadelesinde sahadan galibiyetle ayrılan taraf Sevilla olmuştu. Maçın genelinde baskın bir oyun ortaya koyan Sevilla, aradığı golü karşılaşmanın son dakikalarında En Nesyri ile bulmuştu. Daha önce 3 kez karşılaşan bu iki ekibin karşılaşmalarında 2 kez galip ayrılan Sevilla, bir karşılaşmada mağlubiyetten kurtulamamıştı.

Ligde bir seri yakalayan ve ilk 4’teki yerini garanti altına almak isteyen Sevilla ile ligin dibinden kurtulmayı hedefleyen Huesca arasındaki bu keyifli mücadele, Cumartesi günü 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından futbolseverlerle buluşacak.