beIN Sports Haber Ekranlarında Maç Gecesi Programı Başlıyor

10.02.2021 - 20:29

beIN Sports Haber Ekranlarında Maç Gecesi Programı Başlıyor

beIN Sports’un şifresiz kanalı beIN Sports Haber’de bu Cuma ile birlikte “Maç Gecesi” adında yeni bir program başlıyor. Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarının yorumlanacağı programın sunuculuğunu ise Seyhan Şaşko yapacak.

Her hafta bir Euroleague mücadelesini ekranlara taşıyan ve spordaki önemli gelişmeleri paylaşan beIN Sports Haber, gerek basketbol gerekse futboldaki program sayısını arttırmayı planlıyor. Geçtiğimiz haftalarda beIN Euroleague ve Taktik Tahtası programlarını ekranlara taşıyan beIN Sports Haber, Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarını içeren “Maç Gecesi” programına bu hafta start veriyor. Süper Lig maçlarının hemen ardından 21.00’de ekranlara gelecek Maç Gecesi programının sunucusu ise Seyhan Şaşko olacak. Programda Seyhan Şaşko’ya beIN Sports’un başarılı yorumcuları eşlik edecek.

“Süper Lig Maçlarının Son Düdüğüyle Birlikte Maç Gecesi’nde Buluşuyoruz”

Programın sunuculuğunu yapacak olan Seyhan Şaşko, kendi kişisel sosyal medya hesaplarından programın içeriğiyle ilgili bilgi paylaştı. Süper Lig maçlarının hemen ardından şifresiz olarak yayınlanacak Maç Gecesi hakkında Şaşko’nun yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Bir duyuru ile geldim. Artık Süper Lig maçlarının son düdüğü ile birlikte “Maç Gecesi”nde buluşuyoruz! Cuma itibarıyla maç özetleri, maç sonu açıklamalar, karşılaşmalarla ilgili öne çıkan her şey programımızda olacak. Cuma, beIN Sports Haber’de ilk programda görüşmek üzere.

beIN Sports Haber’deki Programların Sayısı Artıyor

beIN Sports Haber, daha çok anlık gelişmelerin ve spordaki gündemin paylaşıldığı bir kanal görüntüsündeydi. Özellikle beIN Euroleague ve Taktik Tahtası programlarının yeniden beIN Sports Haber ekranlarında yayınlanacak olmasıyla içerik sayısının arttırılacağının sinyali verilmişti. 

Basketbol programlarının ardından beklentiler yeni futbol programlarının beIN Sports Haber ekranlarında olması yönündeydi. Maç Gecesi programıyla bu beklentiler belli ölçülerde karşılandı. beIN Manşet, beIN Euroleague, Taktik Tahtası gibi programların arasına eklenen Maç Gecesi’nin futbolseverler tarafından ilgi ile karşılanması bekleniyor.