12-13-14 Şubat Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

11.02.2021 - 20:56

12-13-14 Şubat Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

12, 13 ve 14 Şubat tarihlerinde ekranlara gelecek dikkat çekici müsabakaları ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

NBA ile başladığımız günü Almanya Bundesliga ile bitireceğiz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

03.30 Houston Rockets-Miami Heat: John Wall’ın beklenenden iyi dönmesi ve Oladipo takasıyla belli bir seviyeye çıkan Rockets, Covid-19 sebebiyle sezonun bu bölümünde anca tam kadro olabilen Miami Heat’i konuk ediyor. Keyifli geçmeye aday mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

11.00 Dominic Thiem-Nick Kyrgios: Şampiyonluk adaylarından Thiem, ATP’nin en farklı kişiliği Kyrgios ile karşılaşıyor. Bir önceki turdan Humbert karşısında taraftarı da arkasına alarak etkileyici bir geri dönüşe imza atan Kyrgios, Thiem karşısında sürpriz peşinde olacak. Günün en dikkat çekici karşılaşmasını, Eurosport 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.30 Leipzig-Augsburg: Gösterişli bir oyun oynamasa da bir şekilde zirve takibini yapabilen Leipzig, orta sıralarda yer alan Augsburg’u konuk ediyor. Tempolu bir mücadelenin olmasını beklediğimiz Leipzig-Augsbrug karşılaşmasını, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Premier Lig’den iki önemli mücadelenin oynanacağı Cumartesi gününden öne çıkan karşılaşmalar şu şekilde:

15.30 Leicester City-Liverpool: Kötü gidişi durduramayan Liverpool, City mağlubiyetini unutturmak için sahada. Leicester City ise iki maçtır mağlup olmadığı Premier Lig’de seri yakalama niyetinde. Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder gibi isimlerin forma şansı beklediği bu keyifli mücadeleyi; S Sport, İdman TV ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

20.00 Napoli-Juventus: Dalgalı bir performans sergileyen Napoli, zirve takibini sürdürmek isteyen Juventus’u konuk ediyor. Gattuso’nun koltuğunun sallanması bu maçı biraz daha ilgi çekici hâle getiriyor. Serie A’da haftanın en kritik karşılaşmalarından Napoli-Juventus mücadelesini, beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

20.30 Manchester City-Tottenham: Tekrar makine düzeninde oyun oynayan Manchester City, ligin iddialı ekiplerinden Tottenham’ı konuk ediyor. “City’nin serisi bozulacak mı? Tottenham tekrar yarışa dahil olabilecek mi?” gibi soruların yanıt beklediği mücadele; S Sport, İdman TV ve S Sport Plus platformunda olacak.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününe Süper Lig ile başlıyor ve Serie A ile bitiriyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

16.00 Hatayspor-Alanyaspor: Süper Lig’de hemen hemen her takım aynı dizilişte, aynı oyun planında oynuyor. Birbirinin kopyası maçlar izlediğimiz bu sezonda farklı bir şeyler vaat eden iki teknik adamın kapışması, bize göre izlemeye değer. Boupendza önderliğinde yoluna devam eden Hatayspor ile son dönemde ligde iyi sonuçlar alamasa da farklı bir şeyler deneyen Alanyaspor arasındaki bu mücadeleyi, beIN Sports HD 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

18.15 Real Madrid-Valencia: Takımların ligdeki durumu, kadroları ve benzerlerinden bağımsız olarak Real Madrid-Valencia maçları yıllardır izleyenlere keyif veriyor. Şampiyonluk yarışında olmak isteyen Real Madrid’in kazanmaktan başka çaresinin olmadığı Valencia karşılaşmasını, Spor Smart ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.45 Inter-Lazio: Ligde 6 maçtır kazanarak zirve yarışına tekrar dahil olan Lazio, lig 2’ncisi Inter’e konuk oluyor. Zirvedeki her takımı yakından ilgilendiren Inter-Lazio mücadelesini, beIN Sports HD 4 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

Şubat ayının ikinci haftasında yine birçok müsabaka şifresiz olarak sporseverlerin karşısına çıkacak. Haftanın şifresiz karşılaşmaları şu şekilde:

TRT Spor 2 ekranlarından Cuma günü 18.00’deki Anadolu Basket-Yalovaspor TBL mücadelesini şifresiz olarak izleyebileceksiniz. Bu hafta TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi’nde yine birçok mücadele, TRT Spor 2 ekranlarında olacak.

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında bu hafta da TFF 1. Lig maçlarının tamamı futbolseverlerle buluşacak.

A Spor ekranlarında Cumartesi günü 17.30’daki Stuttgart-Hertha Berlin mücadelesi şifresiz olarak yayınlanacak.

Tivibu Spor ise haftanın şifresiz maçlar konusunda yıldızı. Cumartesi günü 13.00’te Beşiktaş-Hatay BB ve 15.15’te Kayseri Basket-Fenerbahçe Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçları şifresiz olarak yayınlanacak. Pazar günü 15.30’daki Standard Liege-Antwerp mücadelesini de şifresiz olarak bu ekranlardan izleyebileceksiniz.

Dijital platformlarda yine birçok müsabaka şifresiz olarak ekranlara gelecek. Bu müsabakalar şu şekilde sıralanıyor:

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

Sevilla-Huesca: D-Smart Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube

Kadınlar Basketbol 1. Ligi: TBF TV

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF TV

Basketbol 2. Ligi: TBF TV

Basketbol 1. Ligi: TBF TV

LoL Şampiyonluk Ligi: LoLespor Youtube

TVF Erkekler 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 2. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Erkekler 2. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.