FIFA Kulüpler Dünya Kupası Yayını Var Mı?

08.02.2021 - 16:05

FIFA Kulüpler Dünya Kupası Yayını Var Mı?

FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nda heyecan geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla başladı. Tigres’nin finale yükseldiği turnuvada Meksika temsilcisinin rakibi, bugün 21.00’de oynanacak Al Ahly-Bayern Münih karşılaşması ile belli olacak. Mücadelenin Türkiye’de yayıncısı bulunmuyor.

Geçtiğimiz sezonu kupalarla tamamlayan 7 kulüp, dünyanın en büyüğü olmak için Katar’da kozlarını paylaşıyor. 4 Şubat’ta başlayan turnuvada dün oynanan Palmeiras-Tigres mücadelesiyle ilk finalist belli oldu. Rakibini Gignac’ın penaltı golüyle geçmeyi başaran Tigres, adını finale yazdırdı. Bugün ise Tigres’nin finaldeki rakibi belli olacak. Al Ahly-Bayern Münih mücadelesi, 21.00’de başlayacak. Bu mücadelenin Türkiye’de yayıncısı bulunmuyor.

Geçtiğimiz Yıllarda Farklı Kanallardan Turnuva Yayınlandı

FIFA Kulüpler Dünya Kupası maçları geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de farklı kanallardan ekranlara geldi. Geçtiğimiz yıl Liverpool’un kazandığı turnuvanın yayıncısı beIN Sports’tu. Birkaç yıl önce de TRT Spor ekranlarından bu turnuvanın heyecanı yaşanmıştı.

4 Şubat’ta başlayan turnuvanın şu zamana kadar herhangi bir kanal tarafından yayınlanmaması tepki çekerken, turnuvanın yayın haklarının Digiturk’te olduğu belirtildi. FIFA resmi sitesinde Kulüpler Dünya Kupası maçlarının Digiturk’te olduğu paylaşılırken, Digiturk’un maçları neden yayınlamadığı henüz açıklanmadı.

FIFA Kulüpler Dünya Kupası Finali Hangi Kanalda Yayınlanacak?

4 Şubat’ta Tigres-Ulsan mücadelesiyle başlayan FIFA Dünya Kulüpler Kupası heyecanı, 11 Şubat Perşembe günü 21.00’de oynanacak final maçıyla sona erecek. Bugün oynanacak Al Ahly-Bayern Münih mücadelesi sonrasında finalin adının belli olacağı turnuvanın final maçını hangi kanalın yayınlayacağı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Geçtiğimiz yıl yarı final maçlarıyla birlikte FIFA Kulüpler Dünya Kupası maçlarını futbolseverlerle buluşturan beIN Sports’un, Perşembe günü oynanacak finali de ekranlara taşıması bekleniyor. Final yayını ile ilgili açıklamanın ise bugün oynanacak olan Al Ahly-Bayern Münih mücadelesi sonrasında yapılacağı tahmin ediliyor.