Tivibu Spor Ekranlarında 8-14 Haftasında Tam 4 Maç Şifresiz

08.02.2021 - 14:02

Tivibu Spor Ekranlarında 8-14 Haftasında Tam 4 Maç Şifresiz

Türkiye’nin başarılı spor kanallarından Tivibu Spor, 1 hafta boyunca tam 4 mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getirecek. Hafta içi FA Cup ile başlayacak olan şifresiz maç mesaisi, Pazar Belçika Pro League ile sona erecek.

Her hafta Belçika, İskoçya ve Hollanda’dan birçok mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyan Tivibu Spor, bu hafta tam 4 karşılaşmayı şifresiz yayınlayacağını açıkladı. 10 Şubat Çarşamba günü 22.30’da Leicester City-Brighton FA Cup mücadelesi ile başlayacak olan yayın maratonu, Pazar günü 15.30’daki Standard Liege-Antwerp mücadelesiyle sona erecek. Bu iki karşılaşmanın dışında Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Cumartesi 13.00’teki Beşiktaş-Hatay BB ve 15.15’teki Kayseri Basket-Fenerbahçe karşılaşmalarını da Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak takip edebileceksiniz. 

Çağlar İki Maçtır 11’de

Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder’in formasını giydiği Leicester City, ligde iki maçtır kaybetmiyor. Sakatlık yaşadıktan sonra formayı Fofana’ya kaptıran Çağlar Söyüncü de bu iki maçta tekrar ilk 11’e geri döndü. Cengiz Ünder ise birçok maçta oyuna sonradan dahil oluyor.

Brighton ise sezon başından bu yana Premier Lig’deki en eğlenceli oyunlardan birine imza atıyor. Bununla birlikte ilk haftalarda iyi sonuçlar alamayan Brighton, son birkaç haftadır bu oyunu sonuçlara da yansıtıyor.

FA Cup son 16 turunun ilgi çekici mücadelelerinden Leicester City-Brighton karşılaşmasını, Çarşamba günü 22.30’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

20 Günlük Aranın Ardından Kadınlar Basketbol Süper Ligi Başlıyor

Eurobasket 2021 elemeleri sebebiyle ara verilen Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçları, hafta sonu yeniden başlıyor. 19’uncu hafta heyecanının yaşanacağı Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde iki mücadele, Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

İlk olarak Cumartesi 13.00’teki Beşiktaş-Hatay BB karşılaşmasını Tivibu Spor ekranlarından izleyebileceksiniz. Bu maçın hemen ardından bu sezon istediği sonuçları alamayan Kayseri Basket ile namağlup lider olan Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. 15.15’te başlayacak olan bu mücadeleyi de Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Liege Kendini Şampiyonluk Grubuna Atmak İstiyor

Normal sezonun bitimine 8 hafta kalan Belçika Pro League’de Standard Liege, 39 puanla 6’ncı sırada yer alıyor. İlk 4 sıranın şampiyonluk için play off oynayacağı Belçika’da Standard Liege’in hedefi de son 8 haftada bir şekilde ilk 4’e girmek.

Rakip Antwerp ise bu sezon beklentileri fazlasıyla karşıladı. 46 puanla ikinci sırada yer alan Antwerp, son 6 karşılaşmadan 5 galibiyet çıkardı. Mbokani’nin formuyla dikkat çektiği Antwerp, Liege deplasmanından da galip gelerek, play off öncesinde yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Belçika’da haftanın önemli karşılaşmalarından Standard Liege-Antwerp mücadelesini, Pazar günü 15.30’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.