Bundesliga 21’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

07.02.2021 - 10:29

Bundesliga 21’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga 21’inci haftasında A Spor ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç açıklandı. 13 Şubat Cumartesi günü 17.30’da başlayacak olan Stuttgart-Hertha Berlin mücadelesini, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Her hafta bir Bundesliga mücadelesini futbolseverlerle buluşturan A Spor, 21’inci haftada yayınlanacak şifresiz maçı açıkladı. Cumartesi 17.30’dan itibaren Stuttgart-Hertha Berlin karşılaşmasını, A Spor erkanlarından izleyebilirsiniz.

Stuttgart Farklı Kaybetti

Geçtiğimiz hafta A Spor ekranlarından yayınlanan mücadelede Bayer Leverkusen’e konuk olan Stuttgart, belki de sezon başından bu yana en dağınık oyununu oynadı. Mücadelenin başında fırsatlar bulmasına rağmen birbirinden kopuk bir oyun oynayan Stuttgart, ilk yarıda Kerem Demirbay’ın iki golüne engel olamadı. Stuttgart, ikinci yarının başında umutlansa da yine savunmada yapılan hatalar, mücadeleyi Stuttgart’ın farklı kaybetmesine sebep oldu.

20 maç sonunda 25 puanı bulunan Stuttgart, 10’uncu sırada yer alıyor. Son 5 maçın yalnızca 1’ini kazanabilen Stuttgart’ta hedef, Hertha Berlin’i geçerek kötü gidişi sonlandırmak.

Hertha Berlin’de Kötü Gidişat Durdurulamıyor

Geçtiğimiz sezon özellikle karantina dönemi sonrasında aldığı sonuçlarla dikkat çeken Hertha Berlin, bu sezon bir türlü istenilen oyunu sahaya yansıtamadı. Teknik direktör Labbadia’nın görevine son verilmesi sonrasında iki maça çıkan Hertha Berlin, bu iki maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.

Bundesliga 20’nci haftasında Bayern Münih’i konuk eden Hertha Berlin, biraz daha derli toplu bir görüntü çizse de güçlü rakibine diş geçiremedi ve karşılaşmayı 1-0 kaybetti. Son 6 maçta yalnızca 1 puan çıkaran Hertha Berlin, Stuttgart deplasmanında galibiyet hasretini sonlandırmayı umut ediyor.

Son Beraberlik 2015 Yılında

İki ekibin son oynadığı 7 maçta beraberlik çıkmaması dikkat çekiyor. Bu karşılaşmaların 3’ünü Hertha Berlin kazanırken, 4’ünde Stuttgart sahadan galibiyetle ayrıldı. Ligin ilk yarısında oynanan mücadele ise Stutgart’ın 2-0’lık üstünlüğüyle sona ermişti. 

Ligde son haftalarda iyi sonuçlar almakta zorlanan Stuttgart ile son 6 maçından sadece 1 puan alabilen Hertha Berlin arasındaki mücadeleyi, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.