ING Basketbol Süper Ligi 21’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

06.02.2021 - 11:16

ING Basketbol Süper Ligi 21’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde 21’inci haftanın programı açıklandı. Salı ve Çarşamba günü oynanacak 21’inci hafta maçlarından Büyükçekmece-Anadolu Efes ve Galatasaray-Petkim Spor mücadeleleri, TRT Spor 2 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde heyecan 21’inci hafta maçlarıyla devam ediyor. 20-22 Şubat tarihlerinde milli maçların oynanacak olması sebebiyle ING Basketbol Süper Ligi’nde 21’inci hafta maçları, hafta içi basketbolseverlerle buluşacak. 21’inci haftada TRT Spor 2 ekranlarından yayınlanacak şifresiz maçlar da belli oldu. 9 Şubat Salı günü 17.00’deki Büyükçekmece-Anadolu Efes ve Çarşamba 17.00’deki Galatasaray-Petkim Spor karşılaşmalarını, TRT Spor 2 ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Büyükçekmece Çıkış Peşinde

Lige iyi bir başlangıç yapan Büyükçekmece, son haftalarda kötü sonuçlar alıyor. Özellikle son çeyreklerde istediklerini parkeye yansıtamayan Büyükçekmece, Anadolu Efes mücadelesi öncesinde Bahçeşehir Koleji’ne konuk olacak.

Ligin namağlup ekibi Anadolu Efes’te ise hafta içi oynanan Barcelona galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Euroleague’de geçtiğimiz sezonun aksine ritim bulamayan Anadolu Efes, zorlu Barcelona deplasmanından galip gelerek moral depoladı. Büyükçekmece deplasmanı öncesinde Pazar günü Beşiktaş’ı konuk edecek olan Anadolu Efes, bu iki maçı da kazanarak ligdeki galibiyet serisini 21 maça çıkarmayı planlıyor.

ING Basketbol Süper Ligi’nin tempolu basketbol oynayan ekiplerinden Büyükçekmece ile Anadolu Efes arasındaki bu müsabakayı, Salı günü 17.00’den itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Galatasaray Play Off İçin Seri Yakalamak Zorunda

Bütçesi doğrultusunda iyi bir kadro kurduğu düşünülen Galatasaray, sezon başından bu yana istediği sonuçları almakta zorluk yaşadı. Ligde alt sıralarda kalan Galatasaray, play off hattına yaklaşmak için ligin bu döneminde bir seri yakalamak zorunda. 

Lige kötü bir başlangıç yapan Pekim Spor ise 3 maç kaybettikten sonra bir seri yakalamayı başarmıştı. Bu galibiyetler sayesinde kendini ligin orta bölümüne atan Petkim Spor, son dönemde yine istikrarsız bir görüntüde.

Play off hedefleyen Galatasaray ile son dönemde iyi sonuçlar almakta zorlanan Pekim Spor arasındaki bu mücadeleyi, Çarşamba günü 17.00’den itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.