Bundesliga 20’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

04.02.2021 - 16:14

Bundesliga 20’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga 20’nci haftasında A Spor ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 6 Şubat Cumartesi günü 17.30’da başlayacak Bayer Leverkusen-Stuttgart karşılaşmasını, A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Her hafta Bundesliga’dan bir mücadeleyi şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturan A Spor, 20’nci haftanın programını açıkladı. Cumartesi günü 17.30’daki Bayer Leverkusen-Stuttgart karşılaşmasını, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Leverkusen Son 4 Maçın 3’ünde Gol Bulamadı

Bundesliga’nın başarılı ekiplerinden Leverkusen, sezona etkileyici bir başlangıç yapmıştı. Uzun süre namağlup yoluna devam eden Bayer Leverkusen, son dönemde istediği sonuçları almakta zorlanıyor. Son oynadığı 4 lig maçının 3’ünü kaybeden Leverkusen, bu maçlarda gol bulamadı. 

Geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen’in rakibi güçlü Leipzig’di. Maçın ikinci yarısında topa sahip olan Leverkusen, yine üretim konusunda sıkıntı yaşadı ve karşılaşmayı 1-0 kaybetti. Hafta içi de kupada Essen’e elenen Leverkusen, kötü gidişatı Stuttgart karşısında sonlandırmak istiyor.

Stuttgart 3 Maçlık Kazanamama Serisini Mainz Karşısında Sonlandırdı

Özellikle Wamangituka’nın etkili oyunuyla dikkat çeken Stuttgart, Augsburg deplasmanında aldığı 4-1’lik galibiyet sonrasında 3 maçlık kazanamama serisine girmişti. Bu 3 maçtan yalnızca 1 puan çıkarabilen Stuttgart, geçtiğimiz hafta Mainz karşısında bu seriyi sonlandırdı.

Mainz karşısında maçın genelinde tutuk bir oyun sergileyen Stuttgart, ikinci yarıda bulduğu gollerle mücadeleyi 2-0 kazanmasını bildi. Oynadığı son 5 lig maçında 4 gol atan Silas Wamangituka, bu mücadelede de takımının en büyük kozu olacak.

Ligin İlk Yarısındaki Maçta Kazanan Çıkmadı

Ekim ayında ligin 3’üncü haftasında karşı karşıya gelen Stuttgart ile Bayer Leverkusen arasındaki mücadelede kazanan çıkmamıştı. Bay Arena’da oynanan son 7 mücadelede ise Leverkusen üstünlüğü dikkat çekiyor. İç sahada Stuttgart’a oynadığı son 7 maçın 6’sını kazanan Leverkusen, iç sahada rakibine toplamda yalnızca 4 kez mağlup oldu. 2005 yılından bu yana Bay Arena’da oynanan maçların berabere bitmemesi ise bir diğer dikkat çekici istatistik.

Kötü gidişata dur demek isteyen Leverksuen ile ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden Stuttgart arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.