La Liga 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

04.02.2021 - 16:38

La Liga 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Her hafta La Liga’dan bir mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan D-Smart, Youtube kanalından futbolseverlerle buluşturacağı mücadeleyi açıkladı. 6 Şubat Cumartesi günü 18.15’teki Huesca-Real Madrid karşılaşmasını, şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz yılların aksine bu sezon oldukça sönük geçen La Liga’da Türkiye’deki yayıncı D-Smart, her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiriyor. 22’nci haftanın programını açıklayan D-Smart, geçtiğimiz hafta olduğu gibi Real Madrid karşılaşmasını şifresiz olarak yayınlayacağını duyurdu. Cumartesi günü 18.15’te başlayacak olan Huesca-Real Madrid karşılaşmasını, şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Huesca 8 Maç Aradan Sonra Galip Geldi

Ligin dibinde yer alan Huesca, 20 hafta itibariyle sadece 1 galibiyet alabilmişti. Geçtiğimiz hafta Valladolid’e konuk olan Huesca, ligdeki ikinci galibiyetini alarak önümüzdeki haftalar için umutlandı.

Valladolid karşısında topu rakibe bırakarak oynayan Huesca, ilk yarıda Rafael Mir’in golüyle öne geçti. İkinci yarıda da sahada Rafael Mir’in etkisi hissedildi. 3 golle yıldızlaşan Mir, takımına 8 maç aradan sonra 3 puanı getirdi. 16 puana yükselen Huesca, Real Madrid’i de mağlup ederek ligin dibinden kurtulmak istiyor.

Real Madrid Kendi Evinde Kaybetti

Geçtiğimiz hafta D-Smart Youtube kanalından yayınlanan mücadelede Real Madrid’in rakibi Levante’ydi. Mücadelenin başında Militao’nun oyundan atılmasıyla 10 kişi kalan Real Madrid, Assensio ile 1-0 öne geçse de skoru koruyamadı ve mücadeleyi 2-1 kaybetti.

Levante karşısında alınan mağlubiyetle birlikte 40 puanda kalan Real Madrid, Barcelona’nın da galip gelmesiyle 3’üncü sıraya geriledi. Lider Atletico Madrid’in 10 puan gerisinde yer alan Real Madrid, Huesca deplasmanından galip gelerek zirve takibini sürdürmeyi planlıyor.

Real Madrid Rakibini Farklı Geçmişti

Ligin ilk yarısındaki mücadelede Real Madrid, Huesca’yı 4-1 ile geçmeyi başarmıştı. Daha önce 3 kez karşı karşıya gelen iki ekibin tüm maçlarından galip ayrılan Real Madrid, 4’üncü randevuda da galip gelmeyi amaçlıyor.

La Liga 22’nci haftasında keyifli geçmeye aday karşılaşmalardan Huesca-Real Madrid mücadelesini, Cumartesi günü 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.