Canelo Alvarez-Avni Yıldırım Karşılaşması S Sport Plus’ta

03.02.2021 - 21:17

Canelo Alvarez-Avni Yıldırım Karşılaşması S Sport Plus’ta

Süper orta sıklet şampiyonu Canelo Alvarez ile Avni Yıldırım arasındaki müsabaka, S Sport Plus platformundan naklen yayınlanacak. 28 Şubat gecesi Miami’de oynanacak bu mücadelenin saati ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Formula 1, NBA, İngiltere Premier Lig, Portekiz Liga NOS, Bundesliga, NCAA, İspanya La Liga ve UFC gibi organizasyonları sporseverlerle buluşturan S Sport Plus, 28 Şubat gecesi oynanacak olan Canelo Alvarez-Avni Yıldırım karşılaşmasını da naklen yayınlayacağını açıkladı. Karşılaşmanın başlama saati ise henüz belli değil.

S Sport Plus’a üye olmak ve dünyanın sporuna erişim sağlamak için buraya tıklayın.

Canelo Alvarez’in Menajeri Açıklamalarda Bulundu

Miami’de oynanacak mücadele öncesinde Canelo Alvarez’in hem menajeri hem de antrenörü olan Eddy Reynoso maç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda WBC’nin zorunlu protokolü nedeniyle Avni Yıldırım’ın Canelo Alvarez’in rakibi olduğunu belirten Reynoso, şu ifadeleri kullandı:

Yıldırım, WBC’nin zorunlu protokolü nedeniyle Canelo’nun bir sonraki rakibi. Yıldırım çok iyi bir dövüşçü ve en iyisiyle dövüşmekte istekli, Yıldırım yapabiliyorsa bunu biz de yapmaya hazırız. Neden olmasın?

Canelo Alvarez’in Avni Yıldırım’ı geçmesi durumunda iki maç daha yapacağınız belirten Reynoso, bu rakiplerin Caleb Plant, Billy Joe Sounders ve Gennadiy Golovkin olabileceğini dile getirdi. 

Mayıs ayında oynanması planlanan bu maçların ilkinde Canelo Alvarez’in rakibi olarak Billy Joe Sounders isminin öne çıktığı belirtiliyor.

“Bu Maç Canelo İçin Kolay Olmayacak”

Avni Yıldırım’ın antrenörü Joel Diaz da karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Avni Yıldırım’ın çok sıkı çalıştığını belirten Diaz, şöyle devam etti:

Dövüşçümü Canelo’yla yüzleştirmek için olabildiğince iyi hazılıyorum. Bu maç, Canelo için hiç de kolay olmayacak. Onun hayranıyım ama analizler yapıyorum. Bu çağın en iyi dövüşçüsüyle yüzleşmek için akıllıca bir plan, iyi bir eğitim ve iyi bir strateji yapıyorum.

“Dünya Bu Maçı Bekliyor”

Mücadelenin Türkiye’deki yayıncısı S Sport Plus, Twitter üzerinden karşılaşmayla ilgili bir paylaşım yaptı.

Dünya bu maçı bekliyor! Avni Yıldırım ringe çıkıyor ve WBC, WBA süper orta sıklet şampiyonu dünyaca ünlü boksör Canelo Alvarez'e meydan okuyor! Bu dev karşılaşma 28 Şubat Pazar günü S Sport Plus'ta!