Super Bowl 2021 S Sport Plus ve S Sport 2’de

03.02.2021 - 12:01

Super Bowl 2021 S Sport Plus ve S Sport 2’de

Sezon başında NFL yayın haklarını satın alan Saran Group, Super Bowl 2021’i Amerikan Futbolu tutkunlarıyla buluşturacak. 8 Şubat Pazartesi 02.30’da başlayacak Tampa Bay Buccaneers-Kansas City Chiefs mücadelesini, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

Dünyanın en çok izlenen organizasyonlarından Super Bowl, bu sezon birçok organizasyon gibi Covid-19 gölgesinde gerçekleşecek. Buna rağmen yine ilgi toplaması beklenen Super Bowl 2021’in Türkiye’deki yayıncısı ise S Sport Plus ve S Sport 2 oldu. Tampa Bay Buccaneers-Kansas City Chiefs mücadelesini, Pazartesi 02.30’dan itibaren S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

S Sport Plus’a üye olmak ve bu dev mücadeleyi kesintisiz izlemek için buraya tıklayın.

43 Yaşında 7’nci Yüzüğünü Kazanmak İçin Sahada

Sezon başında TB Buccaneers, tarihin en iyi oyuncularından Tom Brady’i renklerine katarak önemli bir hamleye imza atmıştı. Bu hamleyle şampiyonluk adayı hâline gelen Buccaneers, Super Bowl’a adını yazdırmayı başardı. 43 yaşındaki Brady, 10’uncu Super Bowl’unda 7’inci yüzüğünü almak için sahada olacak.

Super Bowl öncesinde Aaron Rodgers’lı Green Bay Packers ile karşılaşan Buccaneers, rakibini 31-26 ile geçmeyi başarmıştı. 

Son Şampiyon Unvanını Korumak İstiyor

Sezon başladığında birçok kişinin en büyük şampiyonluk adayı kuşkusuz Kansas City Chiefs’ti. Mahomes önderliğinde sezonun bu noktasına kadar sadece iki mağlubiyet alan son şampiyon, Tampa Bay Buccaneers’ı da geçerek unvanını korumayı planlıyor.

Konferans finalinde Buffalo Bills ile karşılaşan Kansas City Chiefs, ikinci çeyrekten itibaren Bills’i amiyane tabirle sahadan silmişti. Lige gireli henüz 4 yıl olan ve 2 Super Bowl ile birlikte 1 yüzüğü bulunan Mahomes’in finalde neler yapacağı merak konusu.

QB’lerin Savaşı

Super Bowl 2021’de mutlu sona ulaşacak takım kadar QB’lerin savaşı da merak ediliyor. Birçok kişiye göre tarihin en iyisi olan Tom Brady ile onun koltuğunu sallayabilecek tek isim olarak görülen Patrick Mahomes’in kapışması oldukça heyecan verici olacak.

NFL’de şampiyonun belirleneceği Tampa Bay Buccaneers ile Kansas City Chiefs arasındaki mücadeleyi, Pazartesi 02.30’dan itibaren S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.