2020-21 Euroleague 24’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

02.02.2021 - 22:24

2020-21 Euroleague 24’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’de 24’üncü haftanın şifresiz maçı belli oldu. 5 Şubat Cuma günü 20.45’te başlayacak olan Fenerbahçe Beko-Zenit mücadelesini, beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Euroleague’den her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyan beIN Sports, 24’üncü haftanın programını açıkladı. Cuma günü 20.45’te başlayacak olan Fenerbahçe Beko-Zenit mücadelesini, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından ve beIN Sports Youtube kanalından takip edebilirsiniz.

Seri 8 Maça Çıktı

Her geçen gün biraz daha iyi basketbol oynayan Fenerbahçe Beko, Euroleague’deki kazanma serisini 8 maça çıkardı. Zalgiris mağlubiyeti sonrasında çıktığı 8 maçı da kazanan Fenerbahçe Beko, çift maç haftasında da rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe Beko, ilk olarak Maccabi Tel Aviv’i konuk etti. Mücadelenin üçüncü çeyreğinde iyi bir oyun ortaya koyarak öne geçen Fenerbahçe Beko, mücadeleyi 82-77 kazanmayı başardı. Çift maç haftasının ikinci ayağında ise Khimki Moskova deplasmanına çıkan Fenerbahçe Beko, hemen hemen herkesten katkı aldığı mücadeleyi farklı geçmeyi başardı. 8 maçlık galibiyet serisini daha ileri bir noktaya taşımak isteyen sarı lacivertliler, Zenit karşısında galip gelmeyi hedefliyor.

Zenit İki Maçtır Kaybediyor

21 maç sonunda 13 galibiyet alarak beklentileri fazlasıyla karşılayan Zenit, çift maç haftasında iki mağlubiyet aldı. İki mücadeleyi de yakın geçen maç sonlarında kaybeden Zenit, mağlubiyet serisini İstanbul’da noktalamak istiyor.

Geçtiğimiz hafta ilk olarak Barcelona deplasmanına çıkan Zenit, 4’üncü çeyreğe 19 sayıda girmesine rağmen mücadeleyi bırakmadı. Mücadeleyi 4 sayı farkla kaybeden Rusya temsilcisi, bu maçın iki gün sonrasında Milano deplasmanındaydı. Bu karşılaşmayı da 6 sayı farkla kaybeden Zenit, bu sezon oynadığı 13 deplasman maçının 8’ini kazanmayı başardı.

Ligin İlk Yarısında Gülen Taraf Fenerbahçe Beko Olmuştu

Ligin ilk yarısında kötü bir dönemden geçerken Zenit deplasmanına çıkan Fenerbahçe Beko, rakibini mağlup etmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz sezon İstanbul’da oynanan mücadelede ise gülen taraf Zenit olmuştu. Daha önce 3 kez karşılaşan bu ekibin tüm maçlarında deplasman ekipleri galip gelmeyi başardı.

Play off hattını yakından ilgilendiren Fenerbahçe Beko-Zenit mücadelesini, Cuma günü 20.45’ten itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.