Ziraat Türkiye Kupası Maçları Bild Tarafından Yayınlanacak

02.02.2021 - 18:20

Ziraat Türkiye Kupası Maçları Bild Tarafından Yayınlanacak

Geçtiğimiz sezondan bu yana Ziraat Türkiye Kupası maçlarını internet üzerinden yayınlayan Alman Bild, çeyrek final maçlarından ikisini futbolseverlerle buluşturacağını açıkladı. Bu bağlamda; Salı günü 20.45’teki Fenerbahçe-Medipol Başakşehir ve Çarşamba 20.45’teki Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor maçları, Bild internet sitesinde olacak.

Geçtiğimiz sezon özellikle karantina dönemi sonrasında gerek Türkiye Süper Ligi gerekse Ziraat Türkiye Kupası, dünyanın dört bir yanından ilgi ile karşılanmış ve bu mücadelelerin yayın hakları satın alınmıştı. Almanya’dan Bild de Ziraat Türkiye Kupası internet yayın haklarını satın alarak bu süreçte dikkat çekmişti. Bu sezon da maçları ekranlara taşıyan Bild, önümüzdeki hafta oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçlarından ikisini yayınlayacağını açıkladı. Salı günü 20.45’te Fenerbahçe-M. Başakşehir ve Çarşamba 20.45’te Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor mücadelelerini Alman Bild, internet üzerinden ekranlara taşıyacak. 

Bild Mesut Özil Transferi Sonrasında Türkiye’ye İlgisini Arttırdı

2019/20 sezonundan itibaren Ziraat Türkiye Kupası maçlarını futbolseverlerle buluşturan Bild, Mesut Özil’in Fenerbahçe transferi sonrasında Türk futboluna duyduğu ilgiyi biraz daha arttırdı. Son haftalarda Mesut Özil ve Türk futboluna tam sayfa ayıran Bild, Ziraat Türkiye Kupası maçlarının duyurusunu da gazete üzerinden yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası yayınlarının Bild.de adresi üzerinden yapılacağını duyuran Bild, Fenerbahçe-Medipol Başakşehir ve Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor maçları hakkında bilgilendirmeye yine gazetede yer verdi.

Türkiye’de Adres ATV ve A Spor

Önümüzdeki hafta oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçlarının adresi yine ATV ve A Spor olacak. Salı günü 20.45’te başlayacak olan yayın maratonu, Perşembe günü aynı saatte sona erecek.

ATV ekranlarından yayınlanacak ilk mücadele Salı günü 20.45’teki Fenerbahçe-M. Başakşehir karşılaşması olacak. Çarşamba günü 20.45’te ise aynı ekranlardan Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor mücadelesi yayınlanacak. Perşembe günü 17.45’teki Sivasspor-Antalyaspor karşılaşması A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. Son çeyrek final mücadelesi olan Konyaspor-Beşiktaş mücadelesi ise Perşembe günü 20.45’ten itibaren ATV ekranlarında olacak.