ING Basketbol Süper Ligi 20’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

01.02.2021 - 01:43

ING Basketbol Süper Ligi 20’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi 20’nci haftasında TRT Spor 2 ekranlarından yayınlanacak maçlar belli oldu. 6 Şubat Cumartesi günü 13.00’te Gaziantep Basketbol-Galatasaray ve Pazar 17.30’da Anadolu Efes-Beşiktaş mücadelelerini naklen TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

ING Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Basketbol Ligi yayınlarıyla fark yaratan TRT Spor 2, ING Basketbol Süper Ligi yayın programını açıkladı. Cumartesi günü 13.00’te Gaziantep Basketbol-Galatasaray ve Pazar 17.30’da Anadolu Efes-Beşiktaş mücadelelerini, şifresiz olarak TRT Spor 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Gaziantep Basketbol Haftanın Sürprizine İmza Attı

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Beko deplasmanına çıkan Gaziantep Basketbol, kusursuz oynadığı ilk yarının ardından güçlü rakibine ikinci yarıda yakalandı. Jaiteh’in son saniye basketiyle maçı uzatmaya taşıyan Gaziantep Basketbol, uzatmalarda Fenerbahçe Beko’yu 102-97 mağlup etti. Galibiyet serisini iki maça çıkaran Gaziantep Basketbol, Galatasaray’ı da geçerek biraz daha yukarılara tırmanmayı hedefliyor.

Galatasaray ise geçtiğimiz hafta Fethiye Belediyesi’ni konuk etti. İlk çeyrekte 12 sayılık bir fark yakalayan Galatasaray, maç sonuna kadar bu farkı korumayı başardı. Rakibini 71-68 ile geçen Galatasaray, play off hattına yaklaşmak için Gaziantep Basketbol deplasmanından galibiyet çıkarmak zorunda. 

ING Basketbol Süper Ligi 20’nci haftasının açılış mücadelesi Gaziantep Basketbol-Galatasaray karşılaşmasını, Cumartesi 13.00’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Larkin’in Sakatlığı Moralleri Bozdu

ING Basketbol Süper Ligi 19’uncu haftasında Anadolu Efes’in rakibi Bahçeşehir Koleji’ydi. Mücadeleyi farklı kazanan Anadolu Efes, 19’da 19 ile inanılmaz bir başlangıca imza attı. Bu mücadelede Shane Larkin’in sakatlığı ise moralleri bozdu. Mücadelenin 3’üncü dakikasında sakatlanan Larkin’in durumu çekilecek MR sonrası netlik kazanacak.

Beşiktaş ise geçtiğimiz haftayı FIBA Europe Cup’ta yaşadığı hayal kırıklığı ile geçirdi. Kolay sayılabilecek bir gruptan çıkamayan Beşiktaş, ligde oynadığı son iki maçı kazanmayı başarmıştı. Anadolu Efes mücadelesi öncesinde Ormanspor’a konuk olacak Beşiktaş, bu maçları kazanarak FIBA Europe Cup’taki hayal kırıklığını unutturmak istiyor. 

Haftanın sonucu merakla beklenen mücadelelerinden Anadolu Efes-Beşiktaş karşılaşmasını, Pazar günü 17.30’dan itibaren TRT Spor 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.