29-30-31 Ocak Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

28.01.2021 - 21:17

29-30-31 Ocak Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Türkiye’de futbol ve voleybolda büyük maçların oynanacağı 29, 30 ve 31 Ocak tarihlerinde öne çıkan müsabakaları ve haftanın şifresiz yayınlanacak karşılaşmalarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Son birkaç haftadaki en sönük Cuma günü programıyla karşınızdayız. Bu sönük programda öne çıkan 3 karşılaşma şu şekilde:

16.00 Yeni Malatyaspor-Fatih Karagümrük: 22’nci haftanın açılış mücadelesinde Yeni Malatyaspor, Karagümrük’ü konuk ediyor. Bozuk bir zeminde oynanması beklenen bu mücadeleyi, son dönemde Karagümrük’ün oynadığı gollü maçlar ilgi çekici hâle getiriyor. Son 5 maçında toplam 19 gol atılan Karagümrük’ün Yeni Malatyaspor deplasmanında neler yapacağının yanıtı beIN Sports HD 1 ekranlarından verilecek.

19.00 Gaziantep FK-Galatasaray: İkinci mücadelemiz yine Süper Lig’den. Lig ortasında emanet edilecek tarzda bir teknik direktör mü tartışma konusu olsa da Gaziantep FK, teknik direktörlük koltuğuna Sa Pinto’yu oturtarak dikkat çekti. Sumudica gibi 3’lü savunma oynatan Sa Pinto’nun Türkiye’deki ilk büyük maçında, nasıl bir oyun anlayışı benimseyeceği merak konusu. Galatasaray da zirve takibini sürdürmek için kazanmak zorunda. Bu keyifli mücadeleyi, 19.00’dan itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

23.00 Lyon-Bordeaux: Geçtiğimiz hafta derbide adeta ter atan Lyon, son 4 maçta 10 puan toplayan Bordeaux’yu konuk ediyor. Lyon’da Kadewere, Bordeaux’da Hwang’ın yükselen performansları bile maçı izlemek için yeterli bir sebep. Son dönemde temposu yüksek maçlar oynayan bu iki ekibin mücadelesini beIN Sports Max HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününe Sultanlar Ligi’nden kritik bir mücadele ile başlıyor, daha sonrasında İngiltere ve Güney Amerika’ya uzanıyoruz.

13.00 Eczacıbaşı-Galatasaray HDIS: Eczacıbaşı, bu sezon beklenenden fazla mağlubiyet aldı. Covid-19 sebebiyle sorun yaşayan ekiplerden biri oldular. Bununla birlikte halen kadro olarak şampiyonluğun güçlü adaylarından biri konumundalar. Galatasaray ise geçtiğimiz hafta derbide yakın geçen setler oynamasına rağmen Fenerbahçe Opet’ten set çalamadı. Üstteki takımların tökezlemesi durumunda zirveyi zorlayabilecek olan Galatasaray HDIS ile Eczacıbaşı arasındaki bu keyifli müsabaka, 13.00’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarında olacak. 

20.30 Arsenal-Manchester United: Premier Lig’de haftanın maçı Arsenal ile Manchester United arasında oynanacak. Son dönemde biraz daha derli toplu görünen Arsenal, ligde son 6 maçta 16 puan topladı. Hâlen oyun olarak sıkıntıları bulunsa da üst üste alınan galibiyetler en azından ilk 6 yarışına Arsenal’i dahil etti. Manchester United ise yıllar sonra şampiyonluk yarışının içinde. Haftanın keyifli geçmeye aday mücadelelerinden Arsenal-Manchester United karşılaşmasını, S Sport Plus platformundan, S Sport ve İdman TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

23.00 Palmeiras-Santos: Copa Libertadores finalinde iki Brezilya Serie A ekibi karşı karşıya geliyor. Son dönemde oynadıkları maçlarda genellikle kartlar konuşuyor. Sert maçlar oynayan bu iki ekibin Libertadores finalinde de aynı sertliği sahaya yansıtması bekleniyor. 23.00’te başlayacak bu finali, S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü ise yoğun bir program karşımıza çıkıyor. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde sıralanıyor:

16.00 Galatasaray HDIS-Fenerbahçe HDIS: Geçtiğimiz hafta Sultanlar Ligi’nde derbi heyecanı yaşanmıştı. Bu hafta ise Efeler Ligi’nde derbi heyecanı yaşanacak. Son dönemin iki formda ekibinin zirveyi yakından ilgilendiren bu mücadelesi, TRT Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

17.00 Atalanta-Lazio: Hafta içi kupada karşı karşıya gelen iki ekip, bu kez de ligde kozlarını paylaşıyor. Papu Gomez’in kadro dışı kalması sonrasında çıkışa geçen ve Kasım ortasından bu yana ligde maç kaybetmeyen Atalanta ile son 4 maçını kazanan Lazio arasındaki bu keyifli mücadele, beIN Sports HD 4 ekranlarında olacak.

19.00 Beşiktaş-Trabzonspor: Haftayı Türkiye Süper Ligi ile kapatıyoruz. İlk yarıyı lider kapatan Beşiktaş ile Abdullah Avcı’nın göreve gelmesiyle çıkışa geçen Trabzonspor kozlarını paylaşıyor. Bu kritik karşılaşmayı, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

Ocak ayının son haftasında yine birçok mücadele şifresiz olarak ekranlara gelecek. Haftanın şifresiz karşılaşmaları şu şekilde:

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında TFF 1. Lig maçlarının tamamı bu hafta da şifresiz olarak yayınlanacak. Süper Lig’e yükselme hedefiyle sezona giriş yapan ekiplerin eğlenceli karşılaşmalarını TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından izleyebilirsiniz.

TRT Spor 2 ekranlarında ise bu hafta basketbol şöleni yaşanacak. Cuma günü 15.00’te Akhisar Belediye-Düzce Belediye ve Pazar 13.00’te Fenerbahçe Beko-Gaziantep Basketbol karşılaşmalarını izleyebileceksiniz. Bunların yanında Efeler Ligi ve Sultanlar Ligi maçları yine TRT Spor 2 ekranlarında olacak. 

A Spor, bu hafta da Bundesliga’dan bir mücadeleyi ekranlara taşıyacak. Cumartesi günü 17.30’dan itibaren Borussia Dortmund-Augsburg mücadelesini şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Tivibu Spor ise Pazar günü 15.30’da Club Brugge-Standard Liege karşılaşmasını şifresiz olarak yayınlayacağını duyurdu. 

Dijital platformlara baktığımızda geçtiğimiz haftalara benzer bir tabloyu karşımızda buluyoruz. Şifresiz olarak yayınlanacak maçlar şu şekilde:

İsviçre Basketbol Ligi: Swiss Basketball TV Youtube

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

Real Madrid-Levante: D-Smart Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube

Kadınlar Basketbol 1. Ligi: TBF TV

Basketbol 2. Ligi: TBF TV

Basketbol 1. Ligi: TBF TV

LoL Şampiyonluk Ligi: LoLespor Youtube

TVF Erkekler 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 2. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Erkekler 2. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

Curling Erkekler 1. Ligi: Curling TV

Curling Kadınlar 1. Ligi: Curling TV

FIBA Europe Cup: FIBA TV

Hentbol Erkekler Dünya Şampiyonası: IHF TV

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.