22-23-24 Ocak Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

21.01.2021 - 21:27

22-23-24 Ocak Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Filede ve potada derbi heyecanının yaşanacağı, McGregor’ın ringlere geri döneceği ve daha birçok önemli müsabakanın oynanacağı 22-23-24 Ocak tarihlerinde öne çıkan maçları sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Euroleague’de heyecanlı mücadelelerin yaşanacağı Cuma gününden öne çıkardığımız mücadeleler şu şekilde:

20.00 CSKA Moskova-Fenerbahçe Beko: Galibiyet serisi yakalayan ve Kyle O’Quinn hamlesiyle sonunda Vesely’yi yedekleyebilen Fenerbahçe Beko, şampiyonluk adaylarından CSKA Moskova’ya konuk oluyor. Barcelona yenilgisini telafi etmek isteyen CSKA ile ivmeyi kaybetmeden üst sıralara çıkmak isteyen Fenerbahçe Beko arasındaki bu keyifli karşılaşmayı, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.30 Monchengladbach-Borussia Dortmund: Son 4 lig maçında 10 puan toplayan Monchengladbach ile bir türlü istikrar yakalayamayan Borussia Dortmund, haftanın açılış maçında karşı karşıya geliyorlar. Liderin 10 puan gerisinde kalan Dortmund, artık seri yakalamak zorunda. Gladbach ise Dortmund engelini geçerek rakibinin önüne geçmeyi planlıyor. Tempolu ve bol pozisyonlu geçmeye aday bu mücadele, 22.30'dan itibaren S Sport 2 ve S Sport Plus platformunda olacak. 

22.45 Chorley-Wolves: Kupa maçlarının seyir zevki bir hayli tartışma konusu. Bununla birlikte FA Cup, diğer kupalardan farklı bir noktada. Amatör kulüplerin de dahil olmasıyla enteresan maçlar izleyebiliyoruz. Chorley-Wolves mücadelesinin de bunlardan biri olmasını bekliyoruz. Geçtiğimiz turda Derby County’i geçerek büyük bir sürprize imza atan amatör ekiplerden Chorley, bir sürprize de Wolves karşısında imza atmak istiyor. Bu keyifli mücadeleyi, Tivibu Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü voleybolda derbi ile güne başlıyoruz. Daha sonrasında Serie A ve Ligue 1 ile devam ediyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

15.00 Galatasaray HDIS-Fenerbahçe Opet: Son 6 maçta sadece 1 kez mağlup olan Galatasaray HDIS, ezeli rakibi Fenerbahçe Opet’i konuk ediyor. Hafta içi Yeşilyurt karşısında zorlanmasına rağmen galip gelen Galatasaray HDIS ile Imoco maçı sonrasında oynadığı 6 maçı da kazanan Fenerbahçe Opet arasındaki bu kritik mücadele, Cumartesi gününün en ilgi çekici maçlarından biri olacak. Bu keyifli mücadeleyi, TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. Bu maçın alternatifi olarak Beşiktaş-Galatasaray derbisini de izleyebilirsiniz. 15.15’teki bu mücadele ise Tivibu Spor 2 ekranlarında olacak.

20.00 Milan-Atalanta: Sezon başındaki kadar iyi oynamasa da iyi sonuçlar alan Milan, son iki maçta puan kaybeden Atalanta’yı konuk ediyor. Covid-19 sebebiyle bir türlü tam kadro sahada olamayan Milan, şampiyonluk yolunda güçlü rakibini mağlup etmek istiyor. Atalanta ise üst üste iki beraberlik sonrasında galip gelerek zirve yarışına dahil olmayı planlıyor. Serie A’da haftanın maçı olarak görülen Milan-Atalanta karşılaşmasını, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

23.00 Monaco-Marsilya: Kovac yönetiminde beklentileri aşmayı başaran Monaco, tamamen dibe vuran Marsilya’yı konuk ediyor. Monaco’nun kazanması Villas Boas’ın kovulması anlamına gelebilir ki belki de maç oynanmadan Marsilya’da bu yönde bir gelişme yaşanacak. Öte yandan Marsilya’nın yıllardır bitti denilen yerden geri dönme alışkanlığı bulunuyor. Sonucu merakla beklenen bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününe erken saatlerdeki bir dövüş mücadelesiyle başlıyoruz. Ardından iki büyük mücadele ile haftalık seyir bültenimizi tamamlıyoruz.

06.00 Conor McGregor-Dustin Poirier: McGregor’un UFC’ye geri dönüşü, herkesi tekrar heyecanlandırdı. Maç öncesinde yapılan iddialı açıklamalar da maçın moduna girmeyi bir hayli kolaylaştırdı. McGregor, oldukça formda olduğunu ve Poirier’i nakavt edeceğini dile getirirken, Poirier kanlı bir maç olmasını istediğini kamuoyuyla paylaştı. UFC’de sezonun ilk büyük mücadelesini, sabah saatlerinde S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

20.00 Manchester United-Liverpool: Geçtiğimiz hafta ligde karşılaşan iki ekip, bu sefer kozlarını FA Cup’ta paylaşacak. Ligde oynanan oyun futbolseverleri pek tatmin etmemişti ama kupada biraz daha açık bir oyun olması bekleniyor. Bu da seyir zevkini arttıracaktır. Haftanın en büyük maçlarından Manchester United-Liverpool karşılaşmasını, Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

23.00 St. Etienne-Lyon: Birbirini sevmeyen iki camia, Ligue 1’in 21’inci haftasının kapanış mücadelesinde karşılaşacak. Ligde Kasım ayında oynanan maça Kadewere damga vurmuştu. Özellikle ikinci yarısı son derece gergin geçen bu mücadelede 90+3’te St. Etienne penaltı vuruşundan yararlanamamıştı. Yine aynı gerginlikte ve keyifte bir maç bekliyoruz. 21’inci haftanın kapanış mücadelesini, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

Bu hafta da birçok mücadele şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak. Haftanın şifresiz mücadeleleri şu şekilde sıralanıyor:

A Spor ekranlarından Cumartesi günü 17.30’da Freiburg-Stuttgart mücadelesi naklen yayınlanacak. 

TRT Spor 2, EHF Kadınlar Avrupa Ligi’nde Kastamonu Bld-HC Lada karşılaşmasını Pazar günü 16.00’da ekranlara taşıyacak. Bunun yanında Cumartesi günü 20.00’de Anadolu Efes-OGM Orman ve Pazar 13.00’te Petkim Spor-Pınar Karşıyaka karşılaşmaları bu ekranlarda basketbolseverlerle buluşacak. Her hafta olduğu gibi Efeler Ligi ve Sultanlar Ligi maçlarına da TRT Spor 2 ekranlarından ulaşabileceksiniz.

TRT Spor ise TFF 1. Lig maçlarını futbolseverlerle buluşturacak. Ligin ikinci yarısında da tüm maçlar bu ekranlarda olacak.

Tivibu Spor’da ise Belçika Pro League’den bir mücadelenin şifresiz yayınlanması bekleniyor. Hangi maçın şifresiz yayınlanacağı ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Dijital platformlara baktığımızda bu hafta da birçok mücadelenin şifresiz olarak sporseverlerle buluşacağını görüyoruz. Bu platformlardaki şifresiz maçlar şu şekilde:

İsviçre Basketbol Ligi: Swiss Basketball TV Youtube

Sevilla-Cadiz: D-Smart Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube

Kadınlar Basketbol 1. Ligi: TBF TV

Basketbol 2. Ligi: TBF TV

Eurocup Kadınlar: FIBA TV

Euroleague Kadınlar: FIBA TV

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.