ING Basketbol Süper Ligi 18’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

18.01.2021 - 17:21

ING Basketbol Süper Ligi 18’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde 18’inci haftanın şifresiz maçları belli oldu. Cumartesi 20.00’de Anadolu Efes-OGM Ormanspor ve Pazar 13.00’te Petkim Spor-Pınar Karşıyaka mücadelelerini şifresiz olarak TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

ING Basketbol Süper Ligi’nden her hafta iki mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyan TRT Spor 2, 18’inci haftanın programını basketbolseverlerle paylaştı. İlk olarak Cumartesi günü 20.00’deki Anadolu Efes-OGM Ormanspor mücadelesini ekranlara taşıyacağını açıklayan TRT Spor 2, Pazar günü 13.00’te de Petkim Spor-Pınar Karşıyaka karşılaşmasını yayınlayacak. 

Anadolu Efes Seriyi Sürdürmeyi Başardı

Geçtiğimiz hafta Türk Telekom deplasmanına çıkan Anadolu Efes, ilk yarısını çok da iyi oynamadığı mücadeleyi son saniyelerde kazanmayı başardı. Türk Telekom karşısında alınan 86-84’lük galibiyet, Anadolu Efes’in ligde 16’da 16 yapması anlamına geldi.

Ormanspor ise geçtiğimiz hafta Galatasaray’a konuk oldu. 3’üncü çeyreğin hemen başında farkı 19 sayıya kadar çıkaran Ormanspor, bu noktadan sonra hücumda sorunlar yaşadı ve mücadeleyi 89-87 kaybetti. Son 6 maçta sadece 1 kez kazanabilen Ormanspor, Anadolu Efes deplasmanında sürpriz peşinde olacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde Cumartesi gününün son mücadelesi olan Anadolu Efes-OGM Ormanspor karşılaşmasını, 20.00’den itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pınar Karşıyaka 9 Maçtır Kazanıyor

Aralık ayı başında Anadolu Efes’e mağlup olduktan sonra çıkışa geçen Pınar Karşıyaka, oynadığı 9 lig maçının tamamını kazandı. Geçtiğimiz hafta Gaziantep Basketbol’u konuk eden Pınar Karşıyaka, bu mücadeleyi de kazanmayı başardı.

Ev sahibi Petkim Spor ise son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Geçtiğimiz hafta Afyon Belediye karşısında da varlık gösteremeyen Petkim Spor, ligde aldığı 6 galibiyetle 15’inci sırada yer alıyor. Petkim Spor, Pınar Karşıyaka karşısında galip gelerek kötü gidişatı sonlandırmayı hedefliyor.

Alt sıralardan kurtulmak isteyen Petkim Spor ile ligdeki galibiyet serisini 10 maça çıkarmayı hedefleyen Pınar Karşıyaka arasındaki bu keyifli mücadele, Pazar günü 13.00’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarında olacak.