2020-21 Euroleague 21’inci Haftada Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

18.01.2021 - 18:09

2020-21 Euroleague 21’inci Haftada Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’in 21’inci haftasında beIN Sports’un yayınlayacağı şifresiz maç belli oldu. 21 Ocak Perşembe günü 20.00’de başlayacak olan Zenit-Anadolu Efes mücadelesini, beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz sezondan itibaren Euroleague’de her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren beIN Sports Haber, 21’inci haftada basketbolseverlerle buluşturacağı mücadeleyi açıkladı. Perşembe günü 20.00’den itibaren Zenit-Anadolu Efes karşılaşmasını şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından ve beIN Sports Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Zenit İç Sahada Seri Yakaladı

Sezona etkili bir giriş yapan ama bu formunu iç sahadaki karşılaşmalara yansıtamayan Zenit, Aralık ayı başında Fenerbahçe Beko’ya mağlup olduktan sonra iç sahada bir seri yakaladı. Geçtiğimiz hafta Zalgiris Kaunas’ı konuk eden Zenit, bu mücadeleyi de kazanmayı başardı.

Son 5 Euroleague maçının 4’ünü kazanan Zenit, iç sahada oynadığı son 5 resmi maçtan da galip ayrıldı. 18 maçta 12 galibiyet alan Zenit, Anadolu Efes’i de geçerek üst sıralara tırmanışını devam ettirmek istiyor.

Anadolu Efes 3 Maçtır Galip Geliyor

Sezona sıkıntılı bir başlangıç yapan Anadolu Efes, ligde namağlup yoluna devam ederken Euroleague’de orta sıralarda kalmıştı. Son 3 haftada alınan 3 galibiyet, temsilcimizi play off potasına yerleştirdi. 

İlk olarak Asvel’i deplasmanda mağlup eden Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta oynadığı iki maçı da kazanmasını bildi. Alba Berlin ve Khimki Moskova önünde hata yapmayan Anadolu Efes, Zenit’i de geçerek ilk 4’e biraz daha yaklaşmak istiyor.

Sezonun İlk Yarısındaki Maç Zenit’in Olmuştu

Uzun bir aranın sonrasında Ekim ayında başlayan Euroleague’de ilk hafta Anadolu Efes ile Zenit karşı karşıya gelmişti. İki takımın da son derece tutuk olduğu mücadeleyi Zenit, 73-69 ile geçmiş ve sezona galibiyetle başlamıştı. 

Bu sezon oynadığı 18 maçın 12’sini kazanarak dikkat çeken ve beklentileri aşmayı başaran Zenit ile yükselen formunu deplasmanda da devam ettirmek isteyen Anadolu Efes arasındaki bu karşılaşmayı, Perşembe günü 20.00’den itibaren şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından ve beIN Sports Youtube kanalından izleyebilirsiniz.