Bundesliga’dan 3 Maç Şifresiz Olarak A Spor’da

17.01.2021 - 13:56

Bundesliga’dan 3 Maç Şifresiz Olarak A Spor’da

Bundesliga’da her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan A Spor, 17 ve 18’nci haftalarda tam üç maçı ekranlara taşıyacak. Salı 22.30’da Hertha Berlin-Hoffenheim, Çarşamba 22.30’da Leipzig-Union Berlin ve Cumartesi 17.30’da Freiburg-Stuttgart mücadelelerini şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

Bundesliga yayıncısı S Sport ile anlaşan A Spor, sezon başında her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getireceğini açıklamıştı. Bununla birlikte Bundesliga’da hafta içi seansındaki maçları da A Spor’un yayınlaması bekleniyordu. Sezonun ilk hafta içi seansında maçları, Ziraat Türkiye Kupası maçlarıyla çakıştığı için yayınlamayan A Spor, Bundesliga’da sezonun ikinci hafta içi seansında 3 maçı ekranlara taşıyacağını açıkladı

A Spor ekranlarından 17’nci haftada iki Bundesliga mücadelesi ekranlara gelecek. Salı 22.30’da Hertha Berlin-Hoffenheim ve Çarşamba 22.30’da Leipzig-Union Berlin mücadeleleri A Spor’da yayınlanacak. 18’nci haftada ise Cumartesi günü 17.30’daki Freiburg-Stuttgart mücadelesi futbolseverlerle buluşacak.

Haftayı Golsüz Geçen İki Ekip Kozlarını Paylaşacak

A Spor ekranlarından yayınlanacak şifresiz maçların ilkinde Hertha Berlin ile Hoffenheim kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz haftayı 0-0’lık sonuçlarla kapatan iki ekip, 17’nci haftada galip gelmeyi amaçlıyor. Salı günü 22.30’dan itibaren Hertha Berlin - Hoffenheim karşılaşmasını A Spor ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

Leipzig Kötü Gidişatı Sonlandırmak İstiyor

17’nci haftanın ikinci şifresiz maçında Leipzig ile Union Berlin kozlarını paylaşacak. Mücadele, Çarşamba günü 22.30’dan itibaren A Spor ekranlarında olacak.

Geçtiğimiz hafta Leipzig, Wolfsburg deplasmanından 2-2’lik sonuçla döndü. Özellikle ikinci yarının son bölümünde birçok fırsattan yararlanamayan Leipzig, son iki maçta sadece 1 puan alabildi.

Union Berlin ise Leverkusen’i konuk etti. 16’ncı haftanın açılış maçında yine iyi bir oyun ortaya koyarak kazanan Union Berlin, Leipzig’i de geçmeyi planlıyor.

18’nci Haftanın Maçı Freiburg-Stuttgart

Son maçlarda iyi performans gösteren Freiburg, son 3 iç saha maçını kazanmayı başardı. Stuttgart ise bu sezon deplasmanlarda sadece 1 mağlubiyet aldı. Sezonun bu döneminde iyi futbol oynayan iki ekibin kapışmasını, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.