15-16-17 Ocak Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

14.01.2021 - 23:05

15-16-17 Ocak Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Dünyanın birçok yerinde derbilerin oynanacağı 15-16-17 Ocak tarihlerinde öne çıkan mücadeleleri ve haftanın şifresiz karşılaşmalarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü hem Euroleague’de hem de Serie A’da kritik mücadeleler oynanacak. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

20.00 CSKA Moskova-Barcelona: Euroleague’de kritik randevuda CSKA Moskova, Barcelona’yı konuk ediyor. Mike James’in oyunu, Saras’ın Mike James’i nasıl önleyeceği, yan parçaların oyun sıkıştığında neler yapacağı ve daha birçok konu merak ediliyor. Son derece eğlenceli geçmesi beklenen bu karşılaşmayı, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

20.00 Fenerbahçe Beko-Panathinaikos: Guduric transferi sonrasında çıkışa geçen ve play off hattına yaklaşan Fenerbahçe Beko, Panathinaikos’u konuk ediyor. İç sahada Panathinaikos’a karşı son mağlubiyetini 2012 yılında alan Fenerbahçe Beko, geleneği sürdürme peşinde. Panathinaikos ise kötü gidişatı İstanbul’da sonlandırmak istiyor. Bu keyifli müsabakayı, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.45 Lazio-Roma: İtalya’nın en büyük maçlarından birine beIN Sports HD 4 ekranlarında tanıklık edeceğiz. Büyük maçların tamamında sorun yaşayan Roma, üst sıralara biraz daha yaklaşmak isteyen Lazio ile karşılaşıyor. Başkent derbisindeki tek eksik tribünler olacak. Bunun dışında kusursuz bir mücadele futbolseverleri bekliyor.

Cumartesi Tavsiyeleri

Son haftaların en sönük Cumartesi listesiyle karşınızdayız. Bu sönük listede öne çıkardığımız mücadeleler şu şekilde:

17.30 Wolfsburg-Leipzig: Geçtiğimiz hafta puan kaybeden iki ekip, bu kayıpları telafi etmek için sahaya çıkacaklar. Dortmund yenilgisi sonrası fırsat tepen Leipzig’in ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden Wolfsburg’a konuk olacağı bu mücadeleyi, S Sport Plus platformundan naklen izleyebilirsiniz.

20.30 Fulham-Chelsea: Fulham’ın son haftalarda oynadığı iyi futbol ve Chelsea’nin aldığı kötü sonuçlar, bu mücadelenin heyecanını biraz daha arttırıyor. Lampard’ın koltuğu sallanıyor mu bilinmez ama bu maçta alınacak puan kaybında sorun yaşaması kuvvetle muhtemel. Eğlenceli ve bir o kadar gergin geçmesi beklenen Fulham-Chelsea karşılaşmasını, S Sport Plus ve S Sport’un yanı sıra İdman TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

23.00 Angers-PSG: Pochettino sonrasında da çok akıcı bir oyun ortaya koyamayan PSG, ligin enteresan ekiplerinden Angers deplasmanına çıkıyor. Angers’nin iki hafta önce Lille deplasmanında aldığı sonuç, bu maçı da merakla beklenen maçlar statüsüne alıyor. Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen PSG’nin Angers deplasmanında neler yapacağının yanıtı beIN Sports HD 3 ekranlarından verilecek.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü ise liste Cumartesi gününün tam tersi. Fenerbahçe Beko-Beşiktaş, Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı ve Ajax-Feyenoord gibi mücadeleleri listeye alamadık. Bizlerin tavsiyeleri ise şu şekilde:

19.00 Beşiktaş-Galatasaray: Kötü başlangıcın ardından inanılmaz bir seriyle lider olan Beşiktaş, oyun olarak istikrar yakalayamayan Galatasaray’ı konuk edecek. Türkiye’de haftanın mücadelesi olarak görülen Beşiktaş-Galatasaray karşılaşmasını, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.30 Liverpool-Manchester United: Eksik maçını da kazanarak liderliğe oturan Manchester United, sezon başından bu yana ciddi sorunlar yaşamasına rağmen hâlen zirve yarışında olan Liverpool’u konuk ediyor. Manchester United’ın maçı kazanması, yıllar sonra şampiyonluk için gerçekten iddialı olmaları anlamına gelecek. Liverpool’un kazanması ise 4-5 ekibin zirvede 1-2 puanla ayrılmasını sağlayacak. Bu kritik mücadeleyi S Sport, S Sport Plus ve İdman TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.45 Inter-Juventus: İtalya’da Lazio-Roma ile birlikte haftanın en kritik mücadelesi Inter ile Juventus arasında oynanacak. Sezona kötü bir giriş yapan ama son haftalarda çok iyi oynamasa da iyi sonuçlar almayı başaran Juventus, ezeli rakibi Inter’e konuk oluyor. Juventus’un maçı kaybetmesi, Pirlo’nun tekrar tartışılması anlamına gelecek. Inter maçı kaybederse muhtemelen Conte’nin sinirle yaptığı bahane kokan açıklamalar gündemi meşgul edecek. Bu kritik karşılaşmayı, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

Her hafta olduğu gibi bu hafta da birçok müsabaka şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak. Haftanın şifresiz maçlar listesi şu şekilde:

A Spor ekranlarında Cumartesi günü 17.30’daki Bundesliga maçlarından biri şifresiz olarak yayınlanacak. Hangi mücadelenin şifresiz yayınlanacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Tivibu Spor ekranlarında ise Pazar günü iki mücadele şifresi olarak ekranlara gelecek. Belçika’dan 15.30’da Gent-Antwerp ve Hollanda’dan 18.45’te Ajax-Feyenoord mücadelelerini şifresiz olarak izleyebileceksiniz. Ayrıca Pazar günü 23.00’teki  Juventus-Napoli İspanya Süper Kupa final mücadelesi de TRT Spor'dan şifresiz olarak yayınlanacak.

TRT Spor 2 ise bu hafta TVF Sultanlar Ligi erteleme mücadelelerini ve Voleybol Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçlarını ekranlara getiriyor. Bunun yanında Pazar günü 13.00’teki Fenerbahçe Beko-Beşiktaş ve 20.00’deki Pınar Karşıyaka-Gaziantep Basketbol maçlarını ekranlara taşıyacak. 

beIN Sports Haber ise Cuma günü Euroleague’den Fenerbahçe Beko-Panathinaikos mücadelesini naklen yayınlayacak. Maçın başlama saati 20.00.

Dijital platformlarda ise birkaç mücadelenin şifresiz olarak yayınlanacağı görülüyor. Bu platformlarda ekranlara gelecek şifresiz mücadeleler şu şekilde:

İsviçre Basketbol Ligi: Swiss Basketball TV Youtube

Basketbol 1. Ligi: TBF Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.