Juventus-Napoli İtalya Süper Kupası Finali TRT Spor’da

14.01.2021 - 22:18

Juventus-Napoli İtalya Süper Kupası Finali TRT Spor’da

İtalya Süper Kupası, sahibini TRT Spor ekranlarında buluyor. Juventus-Napoli İtalya Süper Kupa finalini 20 Ocak Çarşamba  günü 23.00’ten itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası’nın yayın haklarını elinde bulunduran TRT Spor, bu sezon da bu müsabakaları ekranlara taşıyor. Geçtiğimiz haftalarda İtalya Kupası yayınlarına başlayan TRT Spor, yılın ilk kupasının sahibini bulacağı İtalya Süper Kupası’nı da ekranlara getireceğini açıkladı. Çarşamba günü 23.00’te başlayacak Juventus-Napoli İtalya Süper Kupa final mücadelesini, TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Fiorentina Yenilgisi Juventus’u Kendine Getirdi

Sezona sürpriz bir kararla Andrea Pirlo ile başlayan Juventus, birçok mücadelede iyi futbol ortaya koyamadı. Özellikle iç sahada Fiorentina karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyet sonrasında Pirlo’nun da geleceği tartışılmaya başlanmıştı. Bu maçın ardından oynadığı 4 resmi maçı da kazanan Juventus, biraz olsun nefes aldı.

Hafta sonu ligde son derece kritik bir Inter maçına çıkacak olan Juventus, hem Inter’i hem de Süper Kupa’da Napoli’yi mağlup etmek istiyor. Bu iki maçta alınacak iki galibiyet, Pirlo’nun da konumunu sağlamlaştıracak.

Napoli Hastalıkların Gölgesinde Yoluna Devam Ediyor

Gerek Covid-19, gerekse teknik direktör Gattuso’nun kalıtsal hastalığının nüksetmesi Napoli’de canları sıktı. Sezon başından bu yana neredeyse her maça bu yüzden farklı kadrolarla çıkmak zorunda kalan Napoli, geçtiğimiz sezon kupa finalinde mağlup ettiği Juventus’u bir de Süper Kupa mücadelesinde geçmeyi hedefliyor.

Hem ligde, hem de kupada yoluna devam eden Napoli’de bu maçta tüm eksiklerin dönmesi bekleniyor. Uzun bir süre sonunda ideale yakın bir kadro ile sahada olacağı tahmin edilen Napoli, hafta sonu ligde Fiorentina’yı konuk edecek.

Son Maçlar Gollü Geçiyor

Juventus ile Napoli arasında son maçların gollü geçtiği görülüyor. Son kupa finali 0-0 sona erse de aralarında oynanan son 5 maçta toplam 17 gol atıldı. Bu 5 mücadelenin 3’ünü Juventus kazanırken, 1’inde Napoli galip gelmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon kupa finalinde penaltı vuruşları sonucunda gülen taraf Napoli olmuştu.

Juventus-Napoli İtalya Süper Kupa final mücadelesini, Çarşamba günü 23.00’ten itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.