Ertem Şener’in Yeni Adresi TV100 Oldu

13.01.2021 - 10:15

Ertem Şener’in Yeni Adresi TV100 Oldu

Beyaz TV’den beklenmedik şekilde ayrılan Ertem Şener, ekranlara TV100’de yayınlanacak “VAR Odası” programıyla geri dönüyor. Her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ekranlara gelecek olan Var Odası’nda Ümit Özat, Deniz Ateş Bitnel, Evren Turhan ve Bışar Özbey yorumlarıyla Ertem Şener’e eşlik edecek.

Beyaz TV’de Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarının moderatörlüğünü yapan Ertem Şener, geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde görevinden ayrılmıştı. Kendi isteğiyle görevi bıraktığını belirten Şener’in yeni adresi belli oldu. Birkaç aylık ara sonrasında TV100 ekranlarında Ertem Şener futbolseverlerle buluşacak. VAR Odası programının moderatörlüğünü yapacak olan Şener’e Ümit Özat, Evren Turhan, Deniz Ateş Bitnel ve Bışar Özbey eşlik edecek.

Kaldığımız Yerden Devam

Sağlık sorunları sebebiyle Beyaz TV’den ayrıldığı iddia edilen Ertem Şener, yeni programının duyurusunu Instagram hesabından yaptı. Bundan böyle Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri TV100 ekranlarında olacağını açıklayan Şener, şu ifadeleri kullandı:

Yeni program adımız Tv100 ekranlarında “VAR ODASI.”  Türkiye, Var Odası’na girecek. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri sizlerle beraberiz. Kaldığımız yerden devam !

Var Odası’nın Saati Henüz Açıklanmadı

Ertem Şener’in moderatörlüğünü yapacağı Var Odası programının henüz yayınlanacağı saat açıklanmadı. Cuma günü ilk programla ekranlara gelecek olan Var Odası’nın yorumcu kadrosu da eğlenceli isimlerden oluşuyor.

Spor hukukçusu Bışar Özbey, Adana Demirspor’dan olaylı bir şekilde ayrılan Ümit Özat, hakemlik kariyeri Galatasaray-Trabzonspor maçı sonrasında biten Deniz Ateş Bitnel ve A Spor’da yorumculuk yapan Evren Turhan, Var Odası’nda yorumlarını futbolseverlerle paylaşacaklar.

Ertem Şener Kimdir?

Ertem Şener, 18 Temmuz 1975 tarihinde Malatya‘da doğmuştur.  TGRT‘de 1996’da profesyonelliğe adım atan Şener, burada İtalya Serie A maçlarının anlatımını yaparken, spor bültenleri ve program sunuculuğu da yapmıştır. Şener, 1997 Ağustos’unda Star TV‘ye transfer olmuştur. Star TV’de Şampiyonlar Ligi maçlarının anlatımı, sunumu, Telegol, Futbolig programlarının yapımcılığı ve sunuculuğunu gerçekleştirmiştir. 

Yaklaşık 10 yıl Beyaz TV Spor Müdürü olarak görev yapan Ertem Şener, bu görevinden birkaç ay önce ayrılmıştı. 15 Ocak Cuma tarihinden itibaren Var Odası programının sunuculuğuna yapacak olan Şener, sezon sonuna kadar TV100 ekranlarında olacak.