2020-21 Euroleague 20’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

11.01.2021 - 19:44

2020-21 Euroleague 20’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 20’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Cuma günü 20.00’de başlayacak olan Fenerbahçe Beko-Panathinaikos mücadelesini, beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Euroleague’de çift maç haftasının son gününde Fenerbahçe Beko, Yunanistan temsilcisi Panathinaikos’u konuk ediyor. Play off hattı için son derece kritik olan bu karşılaşma, beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Cuma günü 20.00’den itibaren Fenerbahçe Beko-Panathinaikos mücadelesini, beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko Seriyi Devam Ettirmek İstiyor

Sezona iyi başlayan ama sonrasında amiyane tabirle dağılan Fenerbahçe Beko, tekrar toparlama sürecine girdi. Geçtiğimiz hafta Kızılyıldız deplasmanında da kazanan Fenerbahçe Beko, galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

Baştan sona kadar dengede giden Kızılyıldız mücadelesinde Pierre’in oyunu göz doldurdu. Her geçen gün biraz daha sisteme adapte olan ve istikrarlı bir oyun ortaya koyan Pierre ile birlikte Brown da performansıyla dikkat çekti. Rakibini 73-71 ile geçen Fenerbahçe Beko, play off hattına biraz daha yaklaşmak için Panathinaikos’u mağlup etmek zorunda.

Panathinaikos 3 Maçtır Kaybediyor

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko’nun aksine Panathinaikos, 3 maçtır mağlup oluyor. 17 maç sonunda sadece 5 kez galip gelebilen Panathinaikos, Fenerbahçe Beko önünde bu seriyi tersine çevirmek istiyor.

Geçtiğimiz hafta Zenit’i konuk eden Panathinaikos, kötü performanslarına bir yenisini ekledi. 12 sayı farkla kaybeden Panathinaikos, bir ara 25 sayı farkla gerideydi. 3 maçtır mağlup olan ve bu sezon geçtiğimiz yılların aksine iyi bir görüntü ortaya koyamayan Panathinaikos, Fenerbahçe Beko’yu mağlup ederek, kötü gidişata dur demek istiyor.

İstanbul’da Oynanan Son 8 Maç Fenerbahçe Beko’nun

İki takım arasında oynanan mücadelelerde özellikle iç sahada Fenerbahçe Beko’nu üstünlüğü dikkat çekiyor. Son 8 iç saha maçında da Panathinaikos’u mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe Beko, iç sahadaki serisini devam ettirme niyetinde.

Bu maçın öncesinde 1’er maç daha yapacak olan Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos’un bu keyifli randevusunu, Cuma günü 20.00’den itibaren şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.