La Liga 18’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

08.01.2021 - 15:29

La Liga 18’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

İspanya La Liga 18’inci haftasında ekranlara gelecek şifresiz maç belli oldu. Cumartesi günü 18.15’teki Atletico Madrid-Athletic Bilbao mücadelesini, D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Son birkaç haftada Cumartesi 18.15’teki mücadeleleri şifresiz olarak ekranlara getiren D-Smart, 18’inci haftada da bu seanstaki karşılaşmayı şifresiz olarak yayınlayacak. İki maç eksiğiyle lider olan Atletico Madrid ile inişli çıkışlı bir performans ortaya koyan Athletic Bilbao, Wanda Metropolitano’da kozlarını paylaşacak. Atletico Madrid-Athletic Bilbao mücadelesini, Cumartesi günü 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Atletico Madrid Ligde 4 Maçtır Kazanıyor

Hem Real Madrid hem de Barcelona’nın eski günlerinden bir hayli uzak olmasıyla birlikte bu sezonu fırsat bilen Atletico Madrid, şu zamana kadar bu fırsatı değerlendirmeyi başardı. Oynadığı 15 maç sonunda 38 puanla lider olan Atletico Madrid, takipçisi Real Madrid’den iki maç daha az oynamasına rağmen iki puan farkla lider. Ligde 4 maçtır galip gelen başkent ekibi, geçtiğimiz hafta 90’ıncı dakikada güldü. 

Alaves karşısında yine hücumda sınırlı bir takım olarak görüntü veren Atletico Madrid, 90’ıncı dakikada Suarez’in golüyle mücadeleyi 2-1 kazandı. Ligdeki galibiyet serisini 4 maça çıkaran Atletico Madrid, hafta içi Kral Kupası mücadelesinde İspanya 3. Lig ekiplerinden Cornella’ya 1-0 mağlup olarak kupa dışında kaldı.

Bilbao Deplasmanlarda Sorun Yaşıyor

Ligin köklü ekiplerinden Athletic Bilbao ise bu sezon bir türlü istikrar yakalayamadı. Özellikle deplasmanlarda büyük sorun yaşayan Athletic Bilbao, çıktığı 9 deplasman maçının sadece 1’ini kazanabildi.

Hafta içi erteleme maçında Barcelona’yı konuk eden Athletic Bilbao, maçın başında öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. 

Atletico Madrid İç Sahada Rakibine Üstünlük Kuruyor

Şampiyonluğun en güçlü adayı Atletico Madrid, Athletic Bilbao karşısında oynadığı iç saha karşılaşmalarında rakibine üstünlük kurmayı başarıyor. Son 8 iç saha maçını da kazanan Atletico Madrid, Athletic Bilbao karşısında iç sahadaki son mağlubiyetini 2011 yılında aldı.

Haftanın sonucu merakla beklenen mücadelelerinden Atletico Madrid-Athletic Bilbao karşılaşmasını, Cumartesi 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.