Bundesliga 15’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

08.01.2021 - 15:14

Bundesliga 15’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga 15’inci haftasında A Spor ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Cumartesi günü 17.30’dan itibaren Union Berlin-Wolfsburg mücadelesini A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Her hafta Bundesliga’dan bir mücadeleyi futbolseverlerle buluşturan A Spor, 15’inci haftanın programını açıkladı. Ligin flaş ekiplerinden Union Berlin ile son 3 haftada 2 mağlubiyet alan Wolfsburg’un bu keyifli mücadelesi, A Spor ekranlarında olacak. Cumartesi günü 17.30’dan itibaren Union Berlin - Wolfsburg karşılaşmasını, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Ligin Flaş Ekibi Union Berlin

İki sezon önce Bundesliga’ya çıkan ve ilk sezonunda ligi 11’inci sırada tamamlayan Union Berlin, 2020/21 sezonuna flaş bir başlangıç yaptı. İyi futbol oynayan ve özellikle şampiyonluk yolundaki takımlara karşı aldığı sonuçlarla dikkat çeken Union Berlin, geçtiğimiz hafta Werder Bremen deplasmanındaydı.

Werder Bremen karşısına bu sezon harika bir performans gösteren Max Kruse’den yoksun çıkan Union Berlin, Becker ve Owoniyi’nin ilk yarıda attığı gollerle rakibini 2-0 geçmeyi başardı. Bu sezon iç sahada Borussia Dortmund’u mağlup eden ve Bayern Münih ile berabere kalan Union Berlin, Wolfsburg’u da geçmeyi planlıyor.

Son 3 Maçın İkisi Kayıp

Ligin 12’nci haftasına kadar mağlubiyet yüzü görmeyen Wolfsburg, Bayern Münih deplasmanında 2-1’lik mağlubiyet almıştı. Bu maçın ardından Stuttgart’ı geçmeyi başaran Wolfsburg, geçtiğimiz hafta da Borussia Dortmund’a mağlup oldu.

Son 3 maçın 2’sini kaybeden Wolfsburg, geçtiğimiz hafta Dortmund karşısında oyunun belli bölümleri iyi oynasa da oyunun genelinde Dortmund’un üstünlüğü vardı. Union Berlin karşısında kötü gidişi durdurmak isteyen Wolfsburg’un 14 maç sonunda aynı rakibi gibi 24 puanı bulunuyor.

3’üncü Randevu

Geçtiğimiz sezon ilk kez bir resmi mücadelede karşılaşan Union Berlin ve Wolfsburg’un bu karşılaşması, iki ekibin üçüncü resmi maçı olacak. Geçtiğimiz sezon Berlin’de oynanan mücadele 2-2 sonuçlanırken, Wolfsburg’daki mücadeleyi 1-0 ev sahibi ekip kazanmıştı.

Bundesliga’da sezonun flaş ekiplerinden Union Berlin ile kötü gidişata dur demek isteyen Wolfsburg arasındaki bu keyifli mücadele, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.