beIn Euroleague ve Taktik Tahtası Yeniden beIN Sports Haber'den Yayınlanacak

09.01.2021 - 00:17

beIn Euroleague ve Taktik Tahtası Yeniden beIN Sports Haber'den Yayınlanacak

beIN Sports’un başarılı basketbol programı beIN Euroleague, bundan böyle şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak. Her Cumartesi 11.00’de başlayacak olan beIN Euroleague’in yanı sıra Taktik Tahtası programı da Pazar günleri 11.00’de beIN Sports Haber ekranlarında basketbolseverlerle buluşacak.

beIN Sports’un tek basketbol içeriği olan Euroleague maçlarının konuşulduğu beIN Euroleague programının tekrar şifresiz olarak yayınlanmasına karar verildi. Geçtiğimiz yıllarda beIN Sports Haber’de yayınlanan program, daha sonrasında beIN Sports HD 3 ekranlarında şifreli olarak yayınlanmaya başlamıştı. Talepler doğrultusunda beIN Euroleague’in tekrar şifresiz olarak ekranlara getirilmesine karar verildi. Bundan böyle her Cumartesi günü 11.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından beIN Euroleague programını takip edebileceksiniz.

beIN Sports Haber’deki tek basketbol programı beIN Euroleague olmayacak. Bir dönem ilgi ile izlenen Taktik Tahtası programı da beIN Sports Haber ekranlarında basketbolseverlerle buluşacak. Pazar günleri 11.00’de başlayacak olan programı beIN Sports Haber ve beIN Sports HD 3 kanallarından şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

“Basketbol Yayınlarında Bu Haftadan İtibaren Önemli Değişiklikler Olacak”

beIN Sports’un başarılı spikerlerinden İsmail Şenol, beIN Sports’taki değişikliği Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı. beIN Euroleague’in yayın saatinin 11.00’e çekildiğini belirten Şenol, programın şifresiz olarak yayınlanacağını takipçilerine iletti. İsmail Şenol’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Kısa bir duyurum var: beIN SPORTS Basketbol yayınlarında bu haftadan itibaren önemli değişiklikler olacak. beIN Euroleague'in yayın saati Cumartesi 11.00'e çekildi. Üstelik artık programımız, beIN SPORTS HABER kanalımızdan da beIN SPORTS HD 3 ile aynı anda şifresiz yayınlanacak. Bir başka gelişme de, önceki sezonlarda yaptığımız Taktik Tahtası programımızın geri dönmesi. Pazar sabahları 11.00'de, yine beIN SPORTS HABER & HD 3 kanallarımızın ortak yayınında Taktik Tahtası olacak. İhsan Bayülken ile Euroleague'deki takım ve oyuncuları detaylı inceleyeceğiz. Bu bağlamda desteğinize ihtiyacımız var. Maçlarda gördüğünüz, dikkatinizi çeken pozisyonları bize yazabilirsiniz. Basketbolu hep birlikte konuştuğumuzda çok daha keyifli oluyor.