Trt Spor'dan Yayınlanacak İtalya Kupası Son 16 Maçları Belli Oldu

08.01.2021 - 11:17

Trt Spor'dan Yayınlanacak İtalya Kupası Son 16 Maçları Belli Oldu

İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası yayın haklarını elinde bulunduran TRT Spor’da, kupa heyecanı son 16 turu maçlarıyla devam ediyor. Salı günü 22.45’teki Milan-Torino mücadelesiyle başlayacak olan yayın maratonu, Perşembe günü 23.15’teki Atalanta-Cagliari maçıyla sona erecek. 3 gün boyunca toplam 5 maç TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Geçtiğimiz sezon İtalya Kupası’nı ekranlara getiren TRT Spor, bu sezonki yayınlarına son 32 turuyla başladı. Yaklaşık 1 ay önce birçok müsabakayı futbolseverlerle buluşturan TRT Spor, son 16 turundan da önümüzdeki hafta 5 maçı ekranlara getireceğini açıkladı. 

Yayınlar Milan-Torino Mücadelesiyle Başlıyor

Toplam 5 maçı ekranlara getirecek olan TRT Spor’un programındaki ilk maç Milan-Torino mücadelesi. Salı günü 22.45’teki Milan-Torino karşılaşmasıyla İtalya Kupası’nda son 16 turunun heyecanı TRT Spor’da yaşanmaya başlayacak. 

Çarşamba günü ise tam üç maç TRT Spor’da olacak. İlk olarak 17.00’de Fiorentina ile Inter karşı karşıya gelecek. Bu maçın hemen ardından 19.45’te Napoli, Serie B lideri Empoli’yi konuk edecek. Çarşamba gününün son maçı ise Juventus ile Genoa arasında oynanacak. Bu mücadelenin başlama saati 22.45.

İtalya Kupası’nda TRT Spor ekranlarından yayınlanacak son mücadele ise Atalanta ile Cagliari arasında oynanacak. Perşembe günü 23.15’te başlayacak olan mücadeleyle son 16 turunun ilk etabı sona erecek.

Son 16 Turundan İki Maç Önümüzdeki Hafta Oynanacak

Son 16 turundan 6 mücadele 12-14 Ocak tarihlerinde oynanırken, geri kalan 2 maç 19 ve 21 Ocak tarihlerinde oynanacak. Bu iki mücadelenin de TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanması bekleniyor.

19 Ocak Salı tarihinde Roma ile Spezia çeyrek finale yükselebilmek için kozlarını paylaşacak. 23.15’teki bu mücadelenin Türkiye’deki resmi yayıncısı TRT Spor olacak. Perşembe günü 23.15’te ise Lazio ile Parma karşı karşıya gelecek ve böylece çeyrek final eşleşmeleri belli olacak.

Sadece Sassuolo-Spal eşleşmesini şu an için yayın akışına dahil etmeyen TRT Spor, çeyrek final etabıyla birlikte tüm maçları ekranlara getirecek.