Golf Heyecanı Sezon Boyunca Eurosport’ta

08.01.2021 - 10:49

Golf Heyecanı Sezon Boyunca Eurosport’ta

2021 yılıyla birlikte golf heyecanı, Eurosport ekranlarında olacak. Yeni sezonda turnuva yayınlarına 7-10 Ocak tarihlerindeki Şampiyonlar Turnuvası ile başlayan Eurosport, sezon boyunca tüm müsabakaları naklen ekranlara taşıyacak.

Tenis, snooker, bisiklet ve daha birçok spordan önemli organizasyonları ekranlara getiren Eurosport, yeni sezonda golf turnuvalarını naklen yayınlayacağını açıkladı. 7 Ocak gecesi Şampiyonlar Turnuvası ile yayınlarına başlayan Eurosport, 10 Ocak’taki final gününe kadar her gece müsabakaları ekranlara taşımayı sürdürecek. Önümüzdeki dönemde de birçok turnuvayı ekranlara getirecek olan Eurosport, yıllar sonra golf organizasyonlarını sporseverlerle buluşturacak.

Duyuruyu Eurosport Spikerleri Yaptı

Golf turnuvalarının yeni sezonda Eurosport ekranlarında olacağının duyurusu, Eurosport’un başarılı spikerleri tarafından yapıldı. 

İlk paylaşımı yapan ve golf turnuvalarının Eurosport’ta olacağını açıklayan isim Sarper Günsal’dı. 

Bu ülkeye, gerekirse, golfü de biz sevdiririz.” PGA Tour 2021’de Eurosport’ta. Golf hastaları! İnsomniyaklar! Göz yaşlarınızı siliniz. Artık siz de huzur içinde olacaksınız! Bu gece 02.00’de başlıyoruz.

Yapılan bu paylaşımın ardından son dönemde S Sport 2’de NFL anlatımlarıyla dikkat çeken İzge Can Günal, anlatıcı kadrosunu takipçileriyle paylaştı.

Ekibimiz de ekip gibidir: Aras Yetiş, Mehmet Ali Yaman, Kaan Demirel, İbrahim Koçyiğit, ben ve tabii ki Sarper Günsal. İlk yayının ilk bölümünde mikrofonda olacağım. Herkesi bekleriz!

Son olarak da Aras Yetiş, PGA Tour’un Eurosport ekranlarında olacağını takipçileriyle paylaştı.

Golf, uzun bir aradan sonra Eurosport ekranlarına dönüyor. Sezonun geri kalanında Tiger Woods, Rory McIlroy, Dustin Johnson ve daha birçok dev isimle beraber olacağız. Çoğunlukla da uzun gecelerde...

Şampiyonlar Turnuvası ile Yayınlar Başladı

Eurosport 2 ekranlarında golf yayınları 7 Ocak’ı 8 Ocak’a bağlayan gece 02.00’de başladı. Şampiyonlar Turnuvası ile ekranlara dönen golf müsabakalarının ilerleyen dönemde de Eurosport 2 ekranlarında olması bekleniyor.

Şampiyonlar Turnuvası sonrasında 14 Ocak’taki Sony Open ile yayınlar devam edecek. İlerleyen dönemlerde Phoenix Open, Genesis Open ve daha birçok turnuva yine Eurosport ekranlarında olacak.